- 32,491
- 15,943
- 113
Kanka ağır uyuyorum da bu ara ya şimdi gece 1-2 yatınca işte mal gibi oluyor insan bünye biyerden sonra kaldırmıyorUykuyu mu seviyorsun yoksa dinç kalmak için mi erken uyuyorsun kanka
Kanka ağır uyuyorum da bu ara ya şimdi gece 1-2 yatınca işte mal gibi oluyor insan bünye biyerden sonra kaldırmıyorUykuyu mu seviyorsun yoksa dinç kalmak için mi erken uyuyorsun kanka
Biz inandik simdi ispanyollar düşünsün yakında dünya kupasinda boy gosterecezYarın yenerseniz c ligine yükseliyorsunuz dost
Kasabınızdan manavınıza bakkalınızdan fırıncınıza kenetlenmişsiniz
Tarihi an aw
Bunu okuduguma sevindimTenise biraz araz verdim olmayacak şeyler oluyor
Sayemde kazandı utanmadan konuşuyoYrrami atar
Sorma dost şikenin en kolay döndüğü alan bilirsinTenise biraz araz verdim olmayacak şeyler oluyor
mutlu olurum abi tenis’i seven adam bilen adam ucundan dehadır gözümde 👋🏼Sen birde @Mamoste kardeşi izle teniste dost bir daha tenis oynamazssin anlamiyormusum dersin
Amelelik yapmaya devam Valenciennes dost. 3 4 ay çalışacağım , geçici iş yani. Kalıcı olursam biraz uzaklaşmam lazım kumardan .Başlıyon mu dost hayırlı olsun
Bi ben kaldım
İnşaat mıAmelelik yapmaya devam Valenciennes dost. 3 4 ay çalışacağım , geçici iş yani. Kalıcı olursam biraz uzaklaşmam lazım kumardan .
Sağlık gerçekten önemli. Mevsim kış zaten. Dediğin gibi bünyeyi korumak lazım 👍Kanka ağır uyuyorum da bu ara ya şimdi gece 1-2 yatınca işte mal gibi oluyor insan bünye biyerden sonra kaldırmıyor
Yok dost fabrika ya . Daha önce çalıştım aynı bildiğim iş 👍İnşaat mı
Sen hala etilerde misin laİnşaat mı
Sende işe başlayınca aynısını yap cidden bak baş ağrısı başladı bende ondan dolayı geç yatınca fazlada uyuyorsun sağlık felan önemli neyse görüşürüz cano ben ufaktan haxırlannımSağlık gerçekten önemli. Mevsim kış zaten. Dediğin gibi bünyeyi korumak lazım 👍
Yok dost tarla başına taşındıSen hala etilerde misin la
Kankam eyvallah tavsiye için. Good night 🙏Sende işe başlayınca aynısını yap cidden bak baş ağrısı başladı bende ondan dolayı geç yatınca fazlada uyuyorsun sağlık felan önemli neyse görüşürüz cano ben ufaktan haxırlannım
Hayret kalkmamisİnşaat mı