- 3,502
- 1,252
- 113
Bulaşma bos ver iban i ottur hadi kardeşim hadiSorma ilk başlarda baya iyiydi 70 e yakın çektim de şimdi şartlar martlar bombok olmuş bulaşılmaz
Bulaşma bos ver iban i ottur hadi kardeşim hadiSorma ilk başlarda baya iyiydi 70 e yakın çektim de şimdi şartlar martlar bombok olmuş bulaşılmaz
DddddsdLa olum durun son adımı atıcaz ne kesesi
Ya hahahahaha gönder gelsin kralLa olum durun son adımı atıcaz ne kesesi
Ulen hadi işine bak son adımda gelmişsin konuşuyorsun işine bakArkadaş çok heyecanlı sıkıntı yok dost 🤣
Sen kuponu gönder ))Biten bişey yok yanlış anlaşıldık
Sabah kalkıyoruz kumar gece yatıyoruz kumar bu nasıl igrenc bi hayat aqZengin hava değişimi ile düzelir fakir düzelemez
Gündüz öttürürüz pıçakcı atm ye gidemem şu anBulaşma bos ver iban i ottur hadi kardeşim hadi
Bol şansAdım 3
Kötü bı 3.ceyrek geçirdi. Skor yaklaşmışken toparlar son çeyrek bol sayı bulur diye düşündüm karşılıklı bol şans Ekli dosyayı görüntüle 630618
Tartışma olmasın dostumUlen hadi işine bak son adımda gelmişsin konuşuyorsun işine bak
Bol şanslarAdım 3
Kötü bı 3.ceyrek geçirdi. Skor yaklaşmışken toparlar son çeyrek bol sayı bulur diye düşündüm karşılıklı bol şans Ekli dosyayı görüntüle 630618
Arkadaşım bilmediğin konular hakkında fazla konuşuyorsun o yüzden heyecanına verip susuyorum. Hadi takibine devam sinerjiyi bozmaUlen hadi işine bak son adımda gelmişsin konuşuyorsun işine bak
Bak kardeşim sen geçende rol konusunda tartışma çıkardın boş boş konusup duruyorsun sürekliUlen hadi işine bak son adımda gelmişsin konuşuyorsun işine bak
Kardeşim sakın lutfenArkadaşım bilmediğin konular hakkında fazla konuşuyorsun o yüzden heyecanına verip susuyorum. Hadi takibine devam sinerjiyi bozma
Tartışma çıkmasın diyoruz çıkıntı gibi atliyorsun sanane kardeşimin tartışmanın konusunda sen varmisin ?Bak kardeşim sen geçende rol konusunda tartışma çıkardın boş boş konusup duruyorsun sürekli