- 3,502
- 1,252
- 113
Konusuyon yaniTelegramdan yazdım da bakmadı hiç
Konusuyon yaniTelegramdan yazdım da bakmadı hiç
Burası 56 oldu yeni konu iyi olur gibiDost yanlış anlamaz ise 2 maç yaptım paylaşıp dağıtım yapayım mı yoksa başka konu mu açayım
Yok ya 2 yıldır görmedim hiç🤣Konusuyon yani
NoktaNe zaman böyle kavga çıksa son adım gelmiyor rolling sahibine şu anda saygısızlık yapıyorsunuz yakışmıyor size surdan alacağız ödül Max 200-250 TL kırmayın birbirinizi
Ya ben odulunde değilim. Öyle.olsam 150 dağıt gerisi sana kalsın demesine rağmen 250 atmam.arkadaslara.Ne zaman böyle kavga çıksa son adım gelmiyor rolling sahibine şu anda saygısızlık yapıyorsunuz yakışmıyor size surdan alacağız ödül Max 200-250 TL kırmayın birbirinizi
Senin bileceğin iş dost benden yana sıkıntı yokDost yanlış anlamaz ise 2 maç yaptım paylaşıp dağıtım yapayım mı yoksa başka konu mu açayım
Ben kullanmıyorum telegramYok ya 2 yıldır görmedim hiç🤣
76.5 üst alınmıştı demi54 hala
Ben rolü takip etmiyorum dostum aktif konu burası diye sohbete geldim bu arkadaş geçende lafını bilmeden konuşup durdu insanların sinir uçlarıyla oynayıp duruyor neyse uzatmanın anlamı yok adamın konusunun içine etmeyelimNe zaman böyle kavga çıksa son adım gelmiyor rolling sahibine şu anda saygısızlık yapıyorsunuz yakışmıyor size surdan alacağız ödül Max 200-250 TL kırmayın birbirinizi
Valla unuttum bakıyorum bulamadım76.5 üst alınmıştı demi