- 3,502
- 1,252
- 113
Iban i biliyorsun ekmek parası abiGündüz öttürürüz pıçakcı atm ye gidemem şu an
Iban i biliyorsun ekmek parası abiGündüz öttürürüz pıçakcı atm ye gidemem şu an
Yapı kredi olan demiIban i biliyorsun ekmek parası abi
La hahahahaha aynenYapı kredi olan demi
Ben sakinim de arkadaş fazla heyecanlı. Bir şey demiyorum da kendisi sözlerine dikkat etmiyor pek 🤣Kardeşim sakın lutfen
Erhan da olsaydı keşke burda duygulanırdı🤣La hahahahaha aynen
Atlarım atlamam sana mı sorucam lan adamın asabini bozma gece gece işine bak haydeTartışma çıkmasın diyoruz çıkıntı gibi atliyorsun sanane kardeşimin tartışmanın konusunda sen varmisin ?
Kardeşim işine bak diyorum uzatmaisine bakBen sakinim de arkadaş fazla heyecanlı. Bir şey demiyorum da kendisi sözlerine dikkat etmiyor pek 🤣
Ahhaha bulamaz miyiz onu yaErhan da olsaydı keşke burda duygulanırdı🤣
UzaaaAtlarım atlamam sana mı sorucam lan adamın asabini bozma gece gece işine bak hayde
Taksiye bin gel laYapı kredi olan demi
Dost yanlış anlamaz ise 2 maç yaptım paylaşıp dağıtım yapayım mı yoksa başka konu mu açayımAdım 3 ( son )
Kötü bı 3.ceyrek geçirdi. Skor yaklaşmışken toparlar son çeyrek bol sayı atarlar diye düşündüm karşılıklı bol şans Ekli dosyayı görüntüle 630619
77 ye senindir..bolsanslarAdım 3 ( son )
Kötü bı 3.ceyrek geçirdi. Skor yaklaşmışken toparlar son çeyrek bol sayı atarlar diye düşündüm karşılıklı bol şans Ekli dosyayı görüntüle 630619
Buyur müsaade senin mertay kardeş 🤣Dost yanlış anlamaz ise 2 maç yaptım paylaşıp dağıtım yapayım mı yoksa başka konu mu açayım
Telegramdan yazdım da bakmadı hiçAhhaha bulamaz miyiz onu ya