- 3,502
- 1,252
- 113
Kesene bereket çok teşekkür ederimSen kazandın galiba atıyorum 55
Kesene bereket çok teşekkür ederimSen kazandın galiba atıyorum 55
Betewin sana mezar oldu bak ahahahahahÇok gitti betewinde çevrimi arttırmış görmedim 23k da orda eridi haftasonuna vuracam artık zararları çıkarmak lazım
Bak sen ya sadece ikiniz mi vardınız 🤣2 nci adımda musticanla 2 miz vardık sadece son adım da herkes gelir şimdi 🙂 @BySwigger dost takip edenleri ona göre gör lütfen hak geçmesin
Sorma ilk başlarda baya iyiydi 70 e yakın çektim de şimdi şartlar martlar bombok olmuş bulaşılmazBetewin sana mezar oldu bak ahahahahah
Totem şartı varmiydi bilmiyorum ddBak sen ya sadece ikiniz mi vardınız 🤣
2 nci adımda var mıydınBak sen ya sadece ikiniz mi vardınız 🤣
Kesene bereket2 kişiye ulaşabilirim maks zaten. Miktar belli kazanç belli son adımı atabilirsek. Zaten @Redkit1990 sağolsun bı kaç kişiye kendisi ulaştı
İyi değerlendirmişsin..teprikler.2 kişiye ulaşabilirim maks zaten. Miktar belli kazanç belli son adımı atabilirsek. Zaten @Redkit1990 sağolsun bı kaç kişiye kendisi ulaştı
Kesene bereket2 kişiye ulaşabilirim maks zaten. Miktar belli kazanç belli son adımı atabilirsek. Zaten @Redkit1990 sağolsun bı kaç kişiye kendisi ulaştı
Tartışmaya gerek yok2 nci adımda var mıydın
Zengin hava değişimi ile düzelir fakir düzelemezFakirler de tükenmişlik sendromuna yakalanıyor muydu dostlar
Ben aslında yoğum sen hayal ürünü biriyle konuşuyorsun şuan2 nci adımda var mıydın
Çıplak uyuyun diyorsun ddDTartışmaya gerek yok
Arkadaş çok heyecanlı sıkıntı yok dost 🤣Tartışmaya gerek yok