- 47,002
- 51,213
- 113
Tebrikler dostKral bastan beri mac izledik yinede sen bilirsin dedim ne tatavasi
Tebrikler dostKral bastan beri mac izledik yinede sen bilirsin dedim ne tatavasi
Cogul eki kullandim genel olarak izledik cekilis adaletli olur yani anladin miTebrikler dost
Anladım dost tebriklerCogul eki kullandim genel olarak izledik cekilis adaletli olur yani anladin mi
Zavrak maçı izledi dost bilgin olsunben çekiliş falan yapamam yetkım yok burdan takoyla beraber secıp gondercez 4 kısıye kımse kafa utulemesın
Sana okeyız sorun yok sec gıtsınben çekiliş falan yapamam yetkım yok burdan takoyla beraber secıp gondercez 4 kısıye kımse kafa utulemesın
Bol şanslar reis500 lirayı da 2 kişiye 250 veya 5 kişiye 100 olarak dağıtırız siz karar verin. İlk 11 yorumda 2 kişi fazla çıkarsa 2 kişiye 5 kişi fazla çıkarsa 5 kişiye dağıtırız
ilk kuponumuz valencia 1 gol daha atar ve kasımpaşa 3.5 üst
Ekli dosyayı görüntüle 267767
Tmmdır reisben çekiliş falan yapamam yetkım yok burdan takoyla beraber secıp gondercez 4 kısıye kımse kafa utulemesın
Zavrak çekiliş istiyor bilgin olsun dostben çekiliş falan yapamam yetkım yok burdan takoyla beraber secıp gondercez 4 kısıye kımse kafa utulemesın
Teşekkürler dost umarım tutarBol şanslar reis
Yeni geldim reis mazur görTeşekkürler dost umarım tutar
Sen cogul eki bilmiyon anlasilanZavrak maçı izledi dost bilgin olsun
Yoo çok kolay dost beni seçecekIsin en zor kismi erhanbeye kaldi yanliz
Hg kralYeni geldim reis mazur gör
Hb reisHg kral