Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling bytako / Kasa 1925 Hedef 10500

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Asci55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
8,799
8,368
113
Bir dahakine de rolling yerine gelirse çekiliş etkinliği yaparım zaten sıçarım rollingine hak geçecek birileri gönül koyacak diye zan altında kalıyorum hiç sevmediğim şeyler
Dost böyle dusunmene gerek yok kım kıme gönul koyuyorsa koysun S.et burda her gun aynı muhabbet oluyor seçin 4 kişi kapansın konu

zavrak1

NeşeDertAşk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,752
2,958
113
Arkadaslar ben mac izledik derken herkesi kasdettim. Yani kimsenin hakki gecmesin diye cekilis olursa dedim daha adalerli olur dedim. Adamlar alay konusu etti. Valla ben adaletletli sekilde konustum ama alay konusu oldum. Dalga gecenler Ayip ettiniz

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,083
5,766
113
Bir dahakine de rolling yerine gelirse çekiliş etkinliği yaparım zaten sıçarım rollingine hak geçecek birileri gönül koyacak diye zan altında kalıyorum hiç sevmediğim şeyler
s.ktir et tonla kişi var herkese nasıl dağıtım yapacan

Salobalo12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,112
4,643
113
Gönül koyacak birşey yok reis burası kurtlar sofrası kafana göre takıl bugün verir iyi olursun yarın birşey olur en kötü sen olursun senin adamlığın yeter bilen bilir

Umutks41

Ruh Hastası Ve Sinir Bozukluğu Olan Bir Kişi
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,002
51,213
113
Kayserililer uyanıktır derlerdi de inanmazdım

Umutks41

Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,002
51,213
113
Adam maç izlemiş lükse bak

Salobalo12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,112
4,643
113
Oy yiğidim oy civanım tüketme umutlarınıScreenshot_20221015-230442.jpg

Umutks41

Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,002
51,213
113
Adaletli olmak demek uyanikliksa uyanigim
Tmm sus fazla konusma kosene cekil ben maçları takip bile etmedim goy goy geciyom zaten burda olan herkes macı izledi senin özellıgın ne ki macı izledim bastan beri diyon izlediysen izledin taş mı taşıdın

Salobalo12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,112
4,643
113
@bytako abim kazancın daim olsun sen adamsın benim için o kadar uğraştın sen harbi adamsın konu baya karıştı kapattı konuyu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...