- 3,053
- 2,009
- 113
La adam anlamıyor bana yaptırıyo kuponları sen ona soruyon @darkness 😂@Calypso13 sana soruyo adam bak 😊
La adam anlamıyor bana yaptırıyo kuponları sen ona soruyon @darkness 😂@Calypso13 sana soruyo adam bak 😊
Yiğitbatuhan yanaştırdı valla dikti biziBen baktım günün en sağlam teki dispergotor çıktığı gibi bitirir geçilmez en sağlamı o kesin bitirir bu yigitbatuhan gibi yanına yanistirmaz kimseyi
1 3 5 9 10 var bende bu ayak bakalim nolcakSon ayak da 8i Yazmasak bizim de 400kusur ediyordu
Ben hic anlamam ki ustad. Yildiray baskan yapar biz oynariz. Benim bold pilot disinda tanıdifim at bile yokVarmı Kocaeli calypso tekin saglam
Sen al yeter ki dostum. Dost kazansın sevinelim. Bu da yeterli bir sevinçtir. Düşünmen yeterli.Eyvallah kral. Guzel bir seyler alsak da nasiplensen. Bi hayrimiz dokunamadi sana 😂
Hahahaha hadi bakalim1 3 5 9 10 var bende bu ayak bakalim nolcak
Sen 8 11 istemissin ins gelmez onlar😁😁😁
Senin yaş kaç kardeşimBende yıllardan beri oynuyorum takipteyim belki oda takipte bu tekim var benim birde o veririsw nedeb olmasin
😂Senin sayende üstat
@Calypso13 dostta beygir uzmanı oldu
Ortak At koşcaz onunla @Calypso13
Bu atlar kac para editoe acaba. Evi arabayi satip alsak boyle bi 3 5 tane ahahahahOrtak At koşcaz onunla @Calypso13
38Senin yaş kaç kardeşim
700-800 e güzel bi tay alırızBu atlar kac para editoe acaba. Evi arabayi satip alsak boyle bi 3 5 tane ahahahah
Atçı değil mi bu 🤣🤣aziz baskan gibi dolanırız