Deneyelim bakalim ne olacak sansimizaYeter artar bile.10.liralikta oynayabikiyorsun ama tuttrmak kolay deil tabi.butce ne kdr yüksek olursa tutturma şansın o kdr yüksek oluyor ama ne vereceği belli olmuyor işte o var
Deneyelim bakalim ne olacak sansimizaYeter artar bile.10.liralikta oynayabikiyorsun ama tuttrmak kolay deil tabi.butce ne kdr yüksek olursa tutturma şansın o kdr yüksek oluyor ama ne vereceği belli olmuyor işte o var
Benim hazırladığım kupon 450 tutuyor atayım sana sen ayarla at sil gerekirseDeneyelim bakalim ne olacak sansimiza
Ne kacti be reisMk 11 bin vermiş dediğim gibi bizim at gelse 15 bin verecekmiş @Calypso13 @Malatyali44
Gitdi 15 kMk 11 bin vermiş dediğim gibi bizim at gelse 15 bin verecekmiş @Calypso13 @Malatyali44
Kaybetme seklimiz cok kotu. Travma yemin ederimMk 11 bin vermiş dediğim gibi bizim at gelse 15 bin verecekmiş @Calypso13 @Malatyali44
Geçmiş olsun dostKaybetme seklimiz cok kotu. Travma yemin ederim
O anı düşünmek bile istemiyorum artıkKaybetme seklimiz cok kotu. Travma yemin ederim
UnutamıyorumO anı düşünmek bile istemiyorum artık
@Calypso13Kocaeli 6’lısı
1.ayak: 1,2,3,4,5,6,7,8,9
2.ayak: 1,3,5,8,9,10,11
3.ayak: 5 tek
4.ayak: 2 tek
5.ayak: 1,2,3,5,7,8,10
6.ayak: 5,7,8
çok gelirse sondan 8’i çıkar bilader gerçi ben ne zaman at çıkarsam o geliyo mk ya sen biliyon
Bol şanslar dostum. Bu kez kazanir da burunlarından getirirsin inşallahSansimiz bol olsun.
Link ne baskanim.Kanka kuponun linkini dm den atsana bana acil at yazmamışın galiba @Calypso13
İkinci ayak 11 i yazmamışsınKanka kuponun linkini dm den atsana bana acil at yazmamışın galiba @Calypso13
Ya kupon linkini kopyala dm den at banaLink ne baskanim.
Yazdim da ekrana sigmiyorİkinci ayak 11 i yazmamışsın
Tamam kardeşim hadi bol şans @Calypso13Yazdim da ekrana sigmiyor