- 12,347
- 7,908
- 113
@Calypso13 reis 3 numaraya boyle bir burun taksaydik. Kupon gelmisti. 🤣
Yav unutmaya calisiyoruz dur hele 😂@Calypso13 reis 3 numaraya boyle bir burun taksaydik. Kupon gelmisti. 🤣
Yav harbiden bana nadir koyar böyle yarışlar ilk 3’e girer bu yarış bendeYav unutmaya calisiyoruz dur hele 😂
Baskajim bu yarisin koymayacagi adam yok. Mikyar onemli degil kaybwtme seklimiz cok kotuyduYav harbiden bana nadir koyar böyle yarışlar ilk 3’e girer bu yarış bende
Dost 1. Ayak hangisi geldi.8 ya da 11 gelsin bu ayak
2 geldi 5ganyanDost 1. Ayak hangisi geldi.
2 geldiDost 1. Ayak hangisi geldi.
Eyvallah dostum. İzleyelim bakalım. Gerisi de güzel olsun bu kez. Bol şanslar.2 geldi 5ganyan
Oynadin mi2 geldi
Oynadim da benim butce dusuk az at var ben de🤣Oynadin mi
Ya yarış için diyorum miktar için zaten demiyorum neleri kaçırıyoz ondan Diğil kaybettiği yarış için diyorum 10-1( bin ne olcak mk her gün veriyoz alıyozBaskajim bu yarisin koymayacagi adam yok. Mikyar onemli degil kaybwtme seklimiz cok kotuydu
Eyvallah kral. Guzel bir seyler alsak da nasiplensen. Bi hayrimiz dokunamadi sana 😂Eyvallah dostum. İzleyelim bakalım. Gerisi de güzel olsun bu kez. Bol şanslar.
Son ayak da 8i Yazmasak bizim de 400kusur ediyorduOynadim da benim butce dusuk az at var ben de🤣
Aynen oyle valla. Simdi o yarisi unutturacak bi kazanc lazim 😂😂Ya yarış için diyorum miktar için zaten demiyorum neleri kaçırıyoz ondan Diğil kaybettiği yarış için diyorum 10-1( bin ne olcak mk her gün veriyoz alıyoz
@Calypso13 sana soruyo adam bak 😊Varmı Kocaeli calypso tekin saglam