- 3,053
- 2,009
- 113
Eyv ağa Karaca TamerinoğluLise yıllarında beri her gün oynuyorum dinyeper grand ekinoks zamanında başlar ribella sabırlı matador yaşar popüler demand kafkalsi turbo ve benzeleri her jenerisyan gordum
Eyv ağa Karaca TamerinoğluLise yıllarında beri her gün oynuyorum dinyeper grand ekinoks zamanında başlar ribella sabırlı matador yaşar popüler demand kafkalsi turbo ve benzeleri her jenerisyan gordum
Almis bitane. kac bin euro zarsr ettim diyor 😂😂Atçı değil mi bu 🤣🤣
Ağa karaca akın ozdeniz biniyordu kır bir attiEyv ağa Karaca Tamerinoğlu
Virthus Chump robinho zal hatırlarmısın bunları virtush champ enternasyonel yarış felan koştu kurada Dettori çıktı bindi Süleyman Akdı antranörüydü o zamanGrand ekinos hikayesi var allaiddin yıldırım Avrupa'dan bir at aliyitlar kurtaran diye yanında grand ekinoks veriyorlar esentiyon kampur diye at kurtaran fos çıkıyor grand sampiyon
Onlar eski benim lise arkadaim alıştırmiati 2002 yılında başladım senin dediklerin 2000 öncesiVirthus Chump robinho zal hatırlarmısın bunları virtush champ enternasyonel yarış felan koştu kurada Dettori çıktı bindi Süleyman Akdı antranörüydü o zaman
O atlar benimdi kardeşim şimdi de var ortalı bugün kazandık Eyyamı Bahur hipodrom dan çıktık az önceOnlar eski benim lise arkadaim alıştırmiati 2002 yılında başladım senin dediklerin 2000 öncesi
Yorumları oku bak en başta görürsünO atlar benimdi kardeşim şimdi de var ortalı bugün kazandık Eyyamı Bahur hipodrom dan çıktık az önce
Hayırlısi olsun Allah yere duz sağlam bastirsin insallahO atlar benimdi kardeşim şimdi de var ortalı bugün kazandık Eyyamı Bahur hipodrom dan çıktık az önce
Amin kardeşim saolHayırlısi olsun Allah yere duz sağlam bastirsin insallah
Aynen maryy alenKurt larin eskiden atları çok iyidi kurtinadials çok kaliteli bir atti kurtel iyidi konstanisan makri atları fena değildi taryal tutumlu selman tasbek
Taliphanı hatırlarmısın reisTalip Öztürk falan eskiden bu at sahiplerin çok kalutelu atları vardı şimdi kurtel kurt hep bozuldu
Favoriymis.10 numara geldi porsukun güzeli
3 yaşında krallarının geçti kendinse yaşça büyük rakipleri vardı tek 3 yasinda o idi kolo avantajı vardı yasdan öğünü unutamamTaliphanı hatırlarmısın reis