- 16,448
- 3,947
- 113
14 sn oldu süre
Alcam dayım 😍Yeter artık bitir su maçı hatun kardes
Ulan bitane rolling actigin yok. Forumda benden daha basarili 4 5 kisi vardır. Abi abi diye dolanirsin. Dagitim yok ya arkadas olamaz bence. Parasi icin degil ama sirf sen foruma girme diye basarili olacam awİnşallah olur da dayı bu arkadaş olamaz bence
Laf salatası yapma ağabey icraat gösterUlan bitane rolling actigin yok. Forumda benden daha basarili 4 5 kisi vardır. Abi abi diye dolanirsin. Dagitim yok ya arkadas olamaz bence. Parasi icin degil ama sirf sen foruma girme diye basarili olacam aw
Ss alindi mi bu brightonliyaLaf salatası yapma ağabey icraat göster
Kurtar bizi dost 😁😁Ulan bitane rolling actigin yok. Forumda benden daha basarili 4 5 kisi vardır. Abi abi diye dolanirsin. Dagitim yok ya arkadas olamaz bence. Parasi icin degil ama sirf sen foruma girme diye basarili olacam aw
Dostum kötü sinerji yaratmana gerek yok. Adam bir amaç uğruna emek veriyor. Yanlış yapıyorsun ya şans dile geç ya muhalefet olma. Gereksiz.Laf salatası yapma ağabey icraat göster
Ulan bitane rolling actigin yok. Forumda benden daha basarili 4 5 kisi vardır. Abi abi diye dolanirsin. Dagitim yok ya arkadas olamaz bence. Parasi icin degil ama sirf sen foruma girme diye basarili olacam aw
Kalktı @SULLYHepinizi yazdım çok kötüsünüz püh sizin bu foruma yazan parmaklarıniza
Keyfim yok bide bu @Calypso13 bozdu moralimi hedef 40k diyo bideKalktı @SULLY