- 27,942
- 23,133
- 113
V
Vazgeçtim bbVer sülüm
Vazgeçtim bbVer sülüm
O zaman senin yerine mamosteden alalim burdaysa. @Mamoste Tenisten ilerleyelimKanka böyle bir durumda o topa girmem. Oyna getirelim sonrası bende yok
Ne yazdinki ,,para yoksa gece uyuyom artik..rool kostirsakta aldığımızı geri veriyoz en iyisi uyumak..gözlerim bozuldu cunkiGece yazdım sana vazgeçtim sildim mesajı
Yeniden yazsam mı acep 🤔Ne yazdinki ,,para yoksa gece uyuyom artik..rool kostirsakta aldığımızı geri veriyoz en iyisi uyumak..gözlerim bozuldu cunki
Çarkıfelek mı bu amk herkesten bir harf ister gibi aklına ne geliyorsa oynasana kankamO zaman senin yerine mamosteden alalim burdaysa. @Mamoste Tenisten ilerleyelim
En son 16 yıl önce,kadın diye topa giriyordum az kalsın,,sonradan farkettim...parasını verip uzaklaş benden Dedim....Kanka böyle bir durumda o topa girmem. Oyna getirelim sonrası bende yok
La mac yok tenisci lazim bizeÇarkıfelek mı bu amk herkesten bir harf ister gibi aklına ne geliyorsa oynasana kankam
Moneyse olanı akşam birine borç attım..yüz kalmıştı oda gitti..Yeniden yazsam mı acep 🤔
Varda ben vermem sayemde kazanmanı istemiyorum tersledin beni uzaLa mac yok tenisci lazim bize
EssseeeelaaaaaMoneyse olanı akşam birine borç attım..yüz kalmıştı oda gitti..
Hiç güleceğim yoktu bak 🤣🤣 bir zamandan sonra girecek şey bulmakta zor neyse ban geliyor susalım 😂😂En son 16 yıl önce,kadın diye topa giriyordum az kalsın,,sonradan farkettim...parasını verip uzaklaş benden Dedim....
Aman dikkat et gardaşim..
Kendine hayrin var mi bize olsun awVarda ben vermem sayemde kazanmanı istemiyorum tersledin beni uza
@SULLY naz etme maç verLa mac yok tenisci lazim bize
Neyse nasipte yokmuşBu yok tumbette.
Şansınız bol olsun hadiHiç güleceğim yoktu bak 🤣🤣 bir zamandan sonra girecek şey bulmakta zor neyse ban geliyor susalım 😂😂
Realmadrid karılar alır bumaci..La mac yok tenisci lazim bize
Biz duaciyiz. Burası gelirse dostumuz rahata erecek yeter oŞansınız bol olsun hadi
.iyi kötü birşey kazanip cekin
En son futbol bahsi aldigimda hakan sukur gsdaydi dayiRealmadrid karılar alır bumaci..
GS karılar iki gol daha yer
Onun öyle dediğine bakma,o da bizde ölunce rahata kavuşuruz bu gidişle...Biz duaciyiz. Burası gelirse dostumuz rahata erecek yeter o
Ozamanlar iddia varmiydi dddEn son futbol bahsi aldigimda hakan sukur gsdaydi dayi