- 10,059
- 4,549
- 113
Senin tefeciye yönlendirecen o zaman 🤣Keyfim yok bide bu @Calypso13 bozdu moralimi hedef 40k diyo bide
Senin tefeciye yönlendirecen o zaman 🤣Keyfim yok bide bu @Calypso13 bozdu moralimi hedef 40k diyo bide
Gün gelicek benden haber alamicaksınız aa bu haklıymış anteplinin adamlara benzemiyomyş diceksinizSenin tefeciye yönlendirecen o zaman 🤣
Deme la öyle forumu silkelesek o para yine çıkmaz. Gel buraya gömü arayalım akGün gelicek benden haber alamicaksınız aa bu haklıymış anteplinin adamlara benzemiyomyş diceksiniz
Gelirse rol biterHouston kazanir ve cleveland 115 atar var. Bulten yok zaten en iyisi boyle
Konuyu beklemedeye aldır bari 😂Houston kazanir ve cleveland 115 atar var. Bulten yok zaten en iyisi boyle
Elbet bu işlerden siyrilacaksin,,sabırla dewam yasamayaGün gelicek benden haber alamicaksınız aa bu haklıymış anteplinin adamlara benzemiyomyş diceksiniz
Bol şanslar dostHouston kazanir ve cleveland 115 atar var. Bulten yok zaten en iyisi boyle
Gece yazdım sana vazgeçtim sildim mesajıElbet bu işlerden siyrilacaksin,,sabırla dewam yasamaya
Kasamiz var mac verin oynayalimKonuyu beklemedeye aldır bari 😂
Tenis m?Kasamiz var mac verin oynayalim
Bolsanslar yeğenim .umarım başarırsın,,40 değilde 41 olsun hedef...diyelim 41k ere maşallah..Houston kazanir ve cleveland 115 atar var. Bulten yok zaten en iyisi boyle
Polomya 2lig basket baslıcak ilk per üstKasamiz var mac verin oynayalim
Ver sülümTenis m?
Eyvallah dayi 40ustunu dagitirizBolsanslar yeğenim .umarım başarırsın,,40 değilde 41 olsun hedef...diyelim 41k ere maşallah..
O zaman sen sulu tekelali birer mac verin seridenPolomya 2lig basket baslıcak ilk per üst
Üstünü altını bilmem ben,,yeterki siteye birakmaEyvallah dayi 40ustunu dagitiriz
Kanka böyle bir durumda o topa girmem. Oyna getirelim sonrası bende yokKasamiz var mac verin oynayalim
Bu yok tumbette.Polomya 2lig basket baslıcak ilk per üst