- 10,131
- 4,614
- 113
Param yok valla rahatım oynamıyorum kayıp korkusu yok miss. Keşke bu hissiyat hep olsa.Onun öyle dediğine bakma,o da bizde ölunce rahata kavuşuruz bu gidişle...
Param yok valla rahatım oynamıyorum kayıp korkusu yok miss. Keşke bu hissiyat hep olsa.Onun öyle dediğine bakma,o da bizde ölunce rahata kavuşuruz bu gidişle...
Senin asvel basketin üçüncü peri de ekmek dağıtmış laEn son futbol bahsi aldigimda hakan sukur gsdaydi dayi
Devran döner aslan raadta kal ölmez sağ kalırsak görürüzKendine hayrin var mi bize olsun aw
Ağzından yel alsın ak ikidebir deme la şunu tövbe tövbeDevran döner aslan raadta kal ölmez sağ kalırsak görürüz
Sacmalama mekanizmasi misin aw ya. Bana niye yukseliyon para mi varDevran döner aslan raadta kal ölmez sağ kalırsak görürüz
Ona alacaktim da fark var diye saldimSenin asvel basketin üçüncü peri de ekmek dağıtmış la
Bol bol şansHouston kazanir ve cleveland 115 atar var. Bulten yok zaten en iyisi boyle
Kanka takıl işte kafana göreOna alacaktim da fark var diye saldim
oooO profil yapmişsinizBol bol şans
Boş yapma lanSırf size para yerdirmediği için gelip burada kötülemeyin size uygun değilse yazmayın geçin
Buyur basketci terimSelam, bol şans canım
Kim hazırladı bu kuponu, düşmanlarım mı?Buyur basketci terim
Iyziy la seyret. Yarilar bitince bulusalimKim hazırladı bu kuponu, düşmanlarım mı?
Bol şanslarBuyur basketci terim
Bologna - fener maçı 1/2 bol şansIyziy la seyret. Yarilar bitince bulusalim