helal dost sen tum sartlara uyum saglarsın supemız yok bı ayar cekersınDost özelden sinema tarifesi farklı yine arkadaşa geliş fiyatından vereceğim maksat dostluk pekissin
helal dost sen tum sartlara uyum saglarsın supemız yok bı ayar cekersınDost özelden sinema tarifesi farklı yine arkadaşa geliş fiyatından vereceğim maksat dostluk pekissin
Aynen sen yapsan hak olurduKardesim adam 7 saat roll yapmis kim hak etti kim hak etmedi bilmiyorsa bennne yapabilirimki.benim listem kafamda hazir olurdu roll bittiginde.konu kapaninca hemen dm isine baslar payfixleri alirdim para gelincede 2 3 dkda daitim isi biyerdi.bn cok kisiye atmazdim zaten surekli takip eden 8 kisi cikmazdi bile atardim 250ser bitirirdim oyle 20 kisiye 100 falan atmazdim yani
Bol şanslarKasa 100 Hedef 1000
100 TL Bakiye Hedef 1000 TL
1.60 oran tekli basketbol veya futbol geçerli
Cyber yasak
Rollingci Üye Hedefe Ulaşması Durumuna 250 TL Kazanacaktır..
Rolling İçerisinde Aktif Olanlardan veya Beğenilerden Liste oluşturulup 5 Kişiye 30 TL Verilecektir..
20:45 de Başlayacağız..
Sana dedik lyon macına gol al dinlemiyon dost 4 sayfada hedefdeydikAynen sen yapsan hak olurdu
En baştan belirlense olurdu sonradan konu kalabaliklasiyo ne adam bakabiliyo ne yazacak zaman kalıyo hemen kilitKardesim adam 7 saat roll yapmis kim hak etti kim hak etmedi bilmiyorsa bennne yapabilirimki.benim listem kafamda hazir olurdu roll bittiginde.konu kapaninca hemen dm isine baslar payfixleri alirdim para gelincede 2 3 dkda daitim isi biyerdi.bn cok kisiye atmazdim zaten surekli takip eden 8 kisi cikmazdi bile atardim 250ser bitirirdim oyle 20 kisiye 100 falan atmazdim yani
Gelirse zamelek macına 1.5 al2 dakikada 7 lazim
Ben en az 10 kişi sayardim takip eden arkadaş yeni sinemayı tam bilmiyo ilerleyen zamanda çözer olayıEn baştan belirlense olurdu sonradan konu kalabaliklasiyo ne adam bakabiliyo ne yazacak zaman kalıyo hemen kilit
Dedigim gibi full takip eden 8 kisi çikmaz bana soraydi bn yardimci olurdumEn baştan belirlense olurdu sonradan konu kalabaliklasiyo ne adam bakabiliyo ne yazacak zaman kalıyo hemen kilit
Rollcuye zor takip edenlerden biri daha iyi tespit eder zatenBen en az 10 kişi sayardim takip eden arkadaş yeni sinemayı tam bilmiyo ilerleyen zamanda çözer olayı
Takip ediyorum ayagina takip etmeyen cokdu ayikdim bn onlariBen en az 10 kişi sayardim takip eden arkadaş yeni sinemayı tam bilmiyo ilerleyen zamanda çözer olayı
Doğru diyon dostumKardesim adam 7 saat roll yapmis kim hak etti kim hak etmedi bilmiyorsa bennne yapabilirimki.benim listem kafamda hazir olurdu roll bittiginde.konu kapaninca hemen dm isine baslar payfixleri alirdim para gelincede 2 3 dkda daitim isi biyerdi.bn cok kisiye atmazdim zaten surekli takip eden 8 kisi cikmazdi bile atardim 250ser bitirirdim oyle 20 kisiye 100 falan atmazdim yani
Meslela kim reis isim verseneTakip ediyorum ayagina takip etmeyen cokdu ayikdim bn onlari
Evet ben de tam seni öneriyodum konu kilit olduDedigim gibi full takip eden 8 kisi çikmaz bana soraydi bn yardimci olurdum
Aynen öyle ama arkadaş düzgün bi insana benziyoRollcuye zor takip edenlerden biri daha iyi tespit eder zaten
Senin dert belli en baştan da hadi bakalım 😂Meslela kim reis isim versene