- 17,346
- 9,952
- 113
Doğru diyin bot gibi takılma şu forumda profil fotoğrafı koy önce. Sosyalleş birazHayırlısı dostt başka promolarda denerizz 🙏
Doğru diyin bot gibi takılma şu forumda profil fotoğrafı koy önce. Sosyalleş birazHayırlısı dostt başka promolarda denerizz 🙏
😂😂😂😂😂😂 ne adamsın dostDoğru diyin bot gibi takılma şu forumda profil fotoğrafı koy önce. Sosyalleş biraz
Sosyalleşmeye ihtiyacım yok tost ha profil resmi beni size karşı sosyal gösterecekse koyayım bende bir tane pikaçu fotoğrafı belki dikkatini asıl vermen gereken tarafa verirsin o zaman 😬Doğru diyin bot gibi takılma şu forumda profil fotoğrafı koy önce. Sosyalleş biraz
Sen çalizart köy profileSosyalleşmeye ihtiyacım yok tost ha profil resmi beni size karşı sosyal gösterecekse koyayım bende bir tane pikaçu normal muhabbetimize devam edelimm
Artık sosyal(!) bir insan oldum..Eşitlendik heralde 🤔 Yancın ve sana iyi forumlar diliyorum 👋Sen çalizart köy profile
Dur ben seni çıkarıcam senin eski nick neydiArtık sosyal(!) bir insan oldum..Eşitlendik heralde 🤔 Yancın ve sana iyi forumlar diliyorum 👋
Nereye bre gel bakım buraArtık sosyal(!) bir insan oldum..Eşitlendik heralde 🤔 Yancın ve sana iyi forumlar diliyorum 👋
Eee ne yapıyoruzNereye bre gel bakım bura
Sarmadı tost ondan sarsa dururdum siz sosyalleşin 👍Nereye bre gel bakım bura
Alınma. Mefete yaz özelden sen de oyna özel orana zaten 40 kaldı sonSarmadı tost ondan sarsa dururdum siz sosyalleşin 👍
Ahahahahhshshahhahwgagagyaghshwgshs offf deliricem sesli güldümAlınma. Mefete yaz özelden sen de oyna özel orana zaten 40 kaldı son
senin 50yi 1k yapacam birazdanTek maça oynadım 1.8 oran
Özel orana bas dedik reisimsenin 50yi 1k yapacam birazdan
atacam ona bırazdan cekıyımÖzel orana bas dedik reisim
Maç 02:00 başladı sanırım oynandığım maçı kimse tahmin edemezTek maça oynadım 1.8 oran
Aksatma reisatacam ona bırazdan cekıyım
Olur dost norveç izlanda polonya vs bu liglere çok oynuyorum@dost kg olur mu 18;00 da başlayacak maç