Km olunca sorun olmuyorİyi de damacana yı nereye koyacan illaki çıkar sağa sola dönecen
Km olunca sorun olmuyorİyi de damacana yı nereye koyacan illaki çıkar sağa sola dönecen
Gövde uzun o zamanKm olunca sorun olmuyor
Öyle Allah vergisiGövde uzun o zaman
Allah analı babalı büyütsünÖyle Allah vergisi
Yeniler öyleymiş. Ben M51 kullaniyorum. Fiyatlar epey artmiş şu an. Zamaninda 3.500 e almistim 2 sene once yeni çiktiginda, cok uzun süre şarjı bitmiyor. Eskidem pubg oynuyordum. Ram 8 lik. 128 gb. Gayet kullanisli, pili 100% yaptinmi olay bitiyor. Kampa gittik geçen arkadaşlarla, şaşırdılar bataryasina.Şarj adaptörü çıkmıyor aq kutulardan
Son bahsimi aldım çok ama çok kötü Ecuador takımıEkvador
Paraguay
Ecuador takımı çok kötü oynuyor Paraguay farkı 20 ye rahat çıkartır
Günaydın cnmGünaydın ağalar 🖐🏻
Trendyoldan oğlana iPad sipariş ettik bugün 4.gun hala yok piyasada ilk defa kullanıyorum broo ortalama süresi nedirHepsiburada ve trendyoldan telefon aldim ben sadece hocam, bu siteyi bilmiyorum
Aleyküm selamSelamın aleyküm dostlar
Bayramdan dolayı yoğunluk olabilir diye düşünüyorumTrendyoldan oğlana iPad sipariş ettik bugün 4.gun hala yok piyasada ilk defa kullanıyorum broo ortalama süresi nedir
Aleyküm selam kardeşimSelamın aleyküm dostlar
Naptın 10 orana oynadın mıYine yattı. Harakiri yaptıracaklar sonunda
Yok hacı oynamadım. Bir kupon yapıp bakiyeyi yükselteyim dedim tek golden yattı kayıp bonusuyla kazanırsam oynayacağımNaptın 10 orana oynadın mı
Yükseldi miYok hacı oynamadım. Bir kupon yapıp bakiyeyi yükselteyim dedim tek golden yattı kayıp bonusuyla kazanırsam oynayacağım