- 71,313
- 43,852
- 113
Sensiiiiiiin
Bu maç olur mu soru oSensiiiiiiin
La olur dedim yaBu maç olur mu soru o
https://www.evofone.com/Şimdi en iyi en hızlı kargo gönderen firmalar hangileridir arkadaşlar telefon alımında
Bu konuda hiçbir bilgim yok ama arastan kargolatma çok geç geliyorŞimdi en iyi en hızlı kargo gönderen firmalar hangileridir arkadaşlar telefon alımında
Ben hayatımda hiç internetten bir şey almadım reis bu ilk olacak kargoyu seçebilir miyiz kendimizBu konuda hiçbir bilgim yok ama arastan kargolatma çok geç geliyor
Ne model alican dostumBen hayatımda hiç internetten bir şey almadım reis bu ilk olacak kargoyu seçebilir miyiz kendimiz
Reis kafamda bir model var şu attığım linkteki site nasılNe model alican dostum
Hepsiburada ve trendyoldan telefon aldim ben sadece hocam, bu siteyi bilmiyorumReis kafamda bir model var şu attığım linkteki site nasıl
Hızlı geliyor muHepsiburada ve trendyoldan telefon aldim ben sadece hocam, bu siteyi bilmiyorum
Merhabalar dostum nasılsın bakalım bol şanslarHızlı geliyor mu
Teşekkür ediyorum morel iyi şu an. Siz nasılsınız.Merhabalar dostum nasılsın bakalım bol şanslar
Geliyor. Benim 3 gune gelmisti, 6000-7000 mah bataryali al, 2 gün forumda takıl şarja koymadan 😎Hızlı geliyor mu
Ben kafasını damacanaya sokar öyle yatarım 5 lik bidona sığmıyor bizde böyle malzeme var hadi bakalimTeşekkür ediyorum morel iyi şu an. Siz nasılsınız.
Çişe mi kalktın
4500 beğendiğim telefonun kapasitesiGeliyor. Benim 3 gune gelmisti, 6000-7000 mah bataryali al, 2 gün forumda takıl şarja koymadan 😎
İyi de damacana yı nereye koyacan illaki çıkar sağa sola dönecenBen kafasını damacanaya sokar öyle yatarım 5 lik bidona sığmıyor bizde böyle malzeme var hadi bakalim
Hayırlı olsun diyelim4500 beğendiğim telefonun kapasitesi
Şarj adaptörü çıkmıyor aq kutulardanHayırlı olsun diyelim