- 26,792
- 26,188
- 113
03.00 Vasco - cuiaba 10.5 korner üst
03.00 Mets de guaynabo 181.5 üst
@3.00 oran ben yatar sabah bakarız iyi geceler
yok daha neler anasını satayım ya bir kısmını bacaratta kaybettim ona eklenmeyecek bi 500 1000 arası bişey eklenr bakalım yarın yükseltemezsek nanayBulabilirsen 5 k daha kaybet. O zaman yuzde 25 kayip bonusu ekleniyor 😔
Ben ne yapip ne edip 15 e tamamliyordum
iyi geceler03.00 Vasco - cuiaba 10.5 korner üst
Slotta 7.500 e kadar yuzde 15 ekliyor du. Umarim yukselirsin...yok daha neler anasını satayım ya bir kısmını bacaratta kaybettim ona eklenmeyecek bi 500 1000 arası bişey eklenr bakalım yarın yükseltemezsek nanay
Bol şans cnm03.00 Vasco - cuiaba 10.5 korner üst
bi 15 k almamız lazım gateste inan 1200 2400 1600 deb 1000 den 5 defa satın aldım sadece 1 deva 1 k kar verdi hiç vermedi başka bir verseydi zaten işimi görüyorduSlotta 7.500 e kadar yuzde 15 ekliyor du. Umarim yukselirsin...
Bende 10 gun once 10 k kaybetmistim. Zaten atlas, vbet, piabella, seka, duman'da kayiplarim yuzbinler... Gecen piabet 30 freespin ekledi. Onla bonanzada 4-5 kere spine girdim 420 ye kadar ciktim. 500 yapamadim. Biz mutlulugu yanlis yerlerde ariyoruz hep 🙁bi 15 k almamız lazım gateste inan 1200 2400 1600 deb 1000 den 5 defa satın aldım sadece 1 deva 1 k kar verdi hiç vermedi başka bir verseydi zaten işimi görüyordu
Oyun tekrarlarını buraya yığsam sana 10 günlük stres olursun olduğun yerde. Daha dedeymiş bonanzaymış oynamıyorum ak oyunlarını balıkçı falan da yalan , acayip gerginimbi 15 k almamız lazım gateste inan 1200 2400 1600 deb 1000 den 5 defa satın aldım sadece 1 deva 1 k kar verdi hiç vermedi başka bir verseydi zaten işimi görüyordu
dedikten beş dakika sonra yine pragmatic oynuyorsun kek yapma başka sağlayıcı da kaybet hiç yoktan kendini suçlamazsınOyun tekrarlarını buraya yığsam sana 10 günlük stres olursun olduğun yerde. Daha dedeymiş bonanzaymış oynamıyorum ak oyunlarını balıkçı falan da yalan , acayip gerginim
Valla haklısın biradwr anlamadım ya aga bana oyun önersene , ya pragmatik boktan da bu salak sağlayıcıların oyun kapakları grafikleri o kadar kötü ki insan diyor bu oyunlardan bi bok olmaz. Bilemiyorum hacksaw da sktmi tam skyor başka sağlayıcı biliyor musun cidd anlamda öneri istiyorum kayba yöneldik biraz, ruletten aldım 12 bin 10 binini dün gece 6 dan bu yana geri verdim son 2 bin yarın oynayacağım kardan zarar ettik. 2 bin sadece söyleyeceğin oyunlara ayırabilirim eğer gerçekten fikrin varsa öder dediğin oyunları yazar mısın birazdan demoda vs inceleyeyimdedikten beş dakika sonra yine pragmatic oynuyorsun kek yapma başka sağlayıcı da kaybet hiç yoktan kendini suçlamazsın
bende hep bunu diyorum par olunca istemsiz giriyorum forumda paylaşılanların etkisi büyükOyun tekrarlarını buraya yığsam sana 10 günlük stres olursun olduğun yerde. Daha dedeymiş bonanzaymış oynamıyorum ak oyunlarını balıkçı falan da yalan , acayip gerginim
slottan daha kötü bir şey varsa o da aha bu
zorla alıştırıyor insanları satın almaya turbo atıyorsun üstelik anlamı kalmıyor amaç eğlenmek zaman gecirmek olursada kazanmak o yüzden satın almayı bırak zaten giriyorlar kendin çevir yada otoya normal al dönsün farklı sağlayıcılarda blueprint stakelogic slotmill bunları deneyebilirsin farkı anlarsın hemen soymuyor adamı kaybetsen bile 1 saat oyalaniyorsun diğer türlü pragmatic 1 dakika sürmüyorValla haklısın biradwr anlamadım ya aga bana oyun önersene , ya pragmatik boktan da bu salak sağlayıcıların oyun kapakları grafikleri o kadar kötü ki insan diyor bu oyunlardan bi bok olmaz. Bilemiyorum hacksaw da sktmi tam skyor başka sağlayıcı biliyor musun cidd anlamda öneri istiyorum kayba yöneldik biraz, ruletten aldım 12 bin 10 binini dün gece 6 dan bu yana geri verdim son 2 bin yarın oynayacağım kardan zarar ettik. 2 bin sadece söyleyeceğin oyunlara ayırabilirim eğer gerçekten fikrin varsa öder dediğin oyunları yazar mısın birazdan demoda vs inceleyeyim
Oyun önerisi lazım dostzorla alıştırıyor insanları satın almaya turbo atıyorsun üstelik anlamı kalmıyor amaç eğlenmek zaman gecirmek olursada kazanmak o yüzden satın almayı bırak zaten giriyorlar kendin çevir yada otoya normal al dönsün farklı sağlayıcılarda blueprint stakelogic slotmill bunları deneyebilirsin farkı anlarsın hemen soymuyor adamı kaybetsen bile 1 saat oyalaniyorsun diğer türlü pragmatic 1 dakika sürmüyor
kral hangisi hoşuna giderse onu oyna ben yazdım diye ödemek zorunda değil ki oyunlar sharky frenzy en yeni çıkan oyunlarından biri slotmill deneyebilirsin ya verir ya vermez öyle pragmatic gibi ağzına bal çalmaz 30x veripOyun önerisi lazım dost
EYvallah senin en çok oynadığın hangisi slotmilldekral hangisi hoşuna giderse onu oyna ben yazdım diye ödemek zorunda değil ki oyunlar sharky frenzy en yeni çıkan oyunlarından biri slotmill deneyebilirsin ya verir ya vermez öyle pragmatic gibi ağzına bal çalmaz 30x verip
Korner 10da kalmış03.00 Vasco - cuiaba 10.5 korner üst