- 71,312
- 43,851
- 113
Selamın aleyküm
Aleykum selam dostSelamın aleyküm
Evet oyle hatirliyorum. Bakacam simdi oylemiydi diyeHer gün var ama 1 tanesinden yararlanabiliyoruz doğru anladım di mi?
Aleyküm selamSelamın aleyküm
Sadece 1 tane secilebilir ve degistirilemez diyor. Yani hafta da 1 hak varmis.Evet oyle hatirliyorum. Bakacam simdi oylemiydi diye
Kesin yattık di mi 🤣
Oynadın mı sen deKesin yattık di mi 🤣
Oynadım bu sefer Portekiz gol atar diye ama Gürcistan maçındaki gibi mallar. Belçika da pek umursamıyor yatacaz gibiOynadın mı sen de
Bence gelecek. Cok kaciriyorlar. İlk yari 1 gol yeter.Oynadım bu sefer Portekiz gol atar diye ama Gürcistan maçındaki gibi mallar. Belçika da pek umursamıyor yatacaz gibi
Finlilerde de liderin maçından yatacaz sonuncu takıma yeniliyor davarlarBence gelecek. Cok kaciriyorlar. İlk yari 1 gol yeter.
İlk yarı bir gol üstü getirir ikincu yarı üç gol dahi çıkabilir bu maçtaOynadım bu sefer Portekiz gol atar diye ama Gürcistan maçındaki gibi mallar. Belçika da pek umursamıyor yatacaz gibi
Saka maka 3 gole kalmis kupon. Bu bile basari 🙂Finlilerde de liderin maçından yatacaz sonuncu takıma yeniliyor davarlar
İzliyorum da o golü hakem atmazsa oyuncular atamayacak benceİlk yarı bir gol üstü getirir ikincu yarı üç gol dahi çıkabilir bu maçta
Evet portekize de averaj da lazim mis. 1 gol atsalar bile skora yatmiyacaklar da habire belcika kaciriyorİlk yarı bir gol üstü getirir ikincu yarı üç gol dahi çıkabilir bu maçta
Kupsun golu iptal olmusSoktuğumun finlileri deli ediyor insanı
Portekiz maçı da yattı. Aj kaldık bugün 😅Kupsun golu iptal olmus
Olmasaydi iyiydi