- 10,355
- 5,550
- 113
GünaydınGünaydın
GünaydınGünaydın
422tl uçup gitti
GünaydınGünaydın herkese bayram öncesi bol sanslar
Her türlü giderim var günaydınDost allah seni inşallah hiç zengin etmesin sen fakirkençok güzel insansın böyle kal
Yok zenginken çekilmezsin para seni bozuyor paramı bozuyor kumarlı bozuyor bilmiyom ama yaramıyor sanaHer türlü giderim var günaydın
Adam kaybetmek için varolmuş🤣Bulabilirsen 5 k daha kaybet. O zaman yuzde 25 kayip bonusu ekleniyor 😔
Ben ne yapip ne edip 15 e tamamliyordum
Noldu da öyle düşündünYok zenginken çekilmezsin para seni bozuyor paramı bozuyor kumarlı bozuyor bilmiyom ama yaramıyor sana
Paramız yok millete sariyoz dostNoldu da öyle düşündün
19 dolarmiUlan bugun srl ligine 19 bayıldık ne alsak gelmiyor awk
730 dolar19 dolarmi
Adam o kadar zengin ki fakir tl ile kaybetmek istemiyor kayıp olacaksa bile dolarla olacak 😄730 dolar
Aw akşama kadar çalışıp kumara vermiyon benim gibi eskiden mantıklı oynardın sen sende gittin730 dolar
Oynayanlara bol sansMarikina Shoe City
Pasig Pirates
32_38 bitti ilk yarı Ms1 oranı 4.30 kaçırmayın derim
Yapma yav kaçta başlıyor hacıBets10 ozel 10 oranlari acmislar. İlk mac bugun basliyor
19 da ama haftada 1 mac hakki var galiba. Oyle biliyorum..o yuzden mac aklina yatmazsa her gun mac var.Yapma yav kaçta başlıyor hacı
Her gün var ama 1 tanesinden yararlanabiliyoruz doğru anladım di mi?19 da ama haftada 1 mac hakki var galiba. Oyle biliyorum..o yuzden mac aklina yatmazsa her gun mac var.
Bugun portekiz belcika u21 2,5 ust