- 11,413
- 15,295
- 113
aga reus meus dökülüyor hepsi ya kapattım aw maçını kırıcam yoksa monitörü o çocukları
Bomboş Kafa topları geldi hepsini harcadılaraga reus meus dökülüyor hepsi ya kapattım aw maçını kırıcam yoksa monitörü o çocukları
ÜstHerkese hayırlı geceler dostlar
Sizce tatum sayı+ribound+asist alt mı olur üst mu
Baremi 46.5 üst
Bende üst aldım bu adama ne zaman oynasam tuğla atıyor
Bu gece fena saldıracaklar egerki miami dış şutlar girmezse geçmiş olsun bak baya zamandır kimse dillendirmiyordu 3..0 geriden gelip alan yok felandiye bende yeni öğrendim boşa gündem etmediler. Geçen macdada yazdim her nac butter kurtaramaz miami..Bende üst aldım bu adama ne zaman oynasam tuğla atıyor
İnşallah bakalım dostBu gece fena saldıracaklar egerki miami dış şutlar girmezse geçmiş olsun bak baya zamandır kimse dillendirmiyordu 3..0 geriden gelip alan yok felandiye bende yeni öğrendim boşa gündem etmediler. Geçen macdada yazdim her nac butter kurtaramaz miami..
Yarim seçimden sonra yeni cumhurbaşkanı verecek haciYok mu bonus felan beyler
Oyunda spine gir spine başlamadan çıkış yap ( satın alma ama) çekimden sonra para yatırırsın girersinGardaşlar şimdi ben xslota 180 tl attım 180 adet cevrimsiz sweet bonanzada freespin aldım para 6 bin oldu. Kurallarda yatırım miktarının max 10 katı çekim yazıyor içim yanıyor biriniz bi taktik verin bu parayı nasıl ve hangi yolla kurtarabilirim mantıklı bir yol verene 1000 tl söz
Kanka yemezler diye düşündümOyunda spine gir spine başlamadan çıkış yap ( satın alma ama) çekimden sonra para yatırırsın girersin
Valla spin satın almadığın sürece belli olmaz diye düşünüyorumKanka yemezler diye düşündüm
Geldi tatum boston 3^0 dan seriyi 3^3 yaptiBende üst aldım bu adama ne zaman oynasam tuğla atıyor
O isleri bilen biri vardi sehit oldu sanirimGardaşlar şimdi ben xslota 180 tl attım 180 adet cevrimsiz sweet bonanzada freespin aldım para 6 bin oldu. Kurallarda yatırım miktarının max 10 katı çekim yazıyor içim yanıyor biriniz bi taktik verin bu parayı nasıl ve hangi yolla kurtarabilirim mantıklı bir yol verene 1000 tl söz
Terletti ama geldiGeldi tatum boston 3^0 dan seriyi 3^3 yapti