- 11,413
- 15,295
- 113
ilk yarı oynadım ms oran yok ki, o çocuklarıKazanır mı aldın
ilk yarı oynadım ms oran yok ki, o çocuklarıKazanır mı aldın
hallerin de anasını avradını gelmişini geçmişini, aw çocuğuCok saçma penaltoci emrecan.. haller gidip ondam topu alıyor o zman içime doğdu kaçırır kesin dedim kacti verdiler şampiyonluğu
Reus ve Bellingham yedek ne alakaysahallerin de anasını avradını gelmişini geçmişini, aw çocuğu
terzicin de anasını avradını gelmişini geçmişini, aw çocukları yaReus ve Bellingham yedek ne alakaysa
Mainz her topta tehlike yaratıyor 3-4 olmadığı için şanslı Dortmund şampiyonluk maçında bu nasıl performans awterzicin de anasını avradını gelmişini geçmişini, aw çocukları ya
şeytan diyor 4 orandan oyna dortmunda. Benden giden 3 5 para olur, onlardan giden şampiyonluk olur en az on yılda şampiyon olamazlar, union yener dortmund yener5 e 2 pozisyona girip. Direkt kaleye vurdu brand 😂
Bence 2. Yarı çok farklı olur herşey 60 a kadar ilk gol gelir zaten kaybedeceğini sanmıyorumşeytan diyor 4 orandan oyna dortmunda. Benden giden 3 5 para olur, onlardan giden şampiyonluk olur en az on yılda şampiyon olamazlar, union yener dortmund yener
oynadım ya dortmund stutgart berlin yenerBence 2. Yarı çok farklı olur herşey 60 a kadar ilk gol gelir zaten kaybedeceğini sanmıyorum
Rastgeleoynadım ya dortmund stutgart berlin yener
İnşallah gelir de zarar çıkar dostoynadım ya dortmund stutgart berlin yener
bu haller malen brandt aga ne ayak ya şampiyonluk maçı ayakta duramıyorlar, münih gece karımı yolladı bunların evine ne yaptı monitörü kırıcam şimdi aw gotleri yaa çıldırıyorum evde, mainz de sanki şampiyonlar ligi finali şerefsizler kaç para teşvik aldılar kim bilir!!Bellingham ayağı mı yok acaba ısrarla almıyor oyuna aw
Gol kaçırma rekoru kıracaklar resmen çok beleş pozisyonları bitiremiyolarbu haller malen brandt aga ne ayak ya şampiyonluk maçı ayakta duramıyorlar, münih gece karımı yolladı bunların evine ne yaptı monitörü kırıcam şimdi aw gotleri yaa çıldırıyorum evde, mainz de sanki şampiyonlar ligi finali şerefsizler kaç para teşvik aldılar kim bilir!!