Dostum ordan Bi kaç kişiye gönderme yaptım da sen olayı farkı anlamışsın beni bilen bilir burda cebimde kaç para var forumda samimi olduğum kişilere sor düşünmeden söylerler 250 tl param olduğunda 150 tl sini burdaki dostlara atardım eskiden bu forumda rolling yapan nerdeyse benden baska kimse yoktu hep kazandıgım paranın %70 ini dagıttjm bu para cok kişiyi değiştiriyormuş onu anladım şuan cebımızde sıgara parası yokken millet 3 4 k basıyor al şu sigara paranı kanka git de işini hallet demiyorlar arkadaşa yardımcı olsunlar kazananlar manasında dedim benHocam maksadım senle tartışmak falan değil yanlıs anlama o cümleler insanın ağrına gider kazanan insanlar yardımcı olsun falan benim şahsen zoruma gider o maksatlı bişey demediysem açtığım konuda tabi kişiden kişiye değişir bu durum bilemem kimi de rahatsız olmaz saygı duyarım
Ya bırak Allah’ını seversen duygu sömürüsü yapmaya gelmişssin yazık ya vallahiBurda maddi talepde bulunmadım neden böyle birşey ihtiyacım olsun ki yalan söylemiyorum
Ya dostum şak atacaksin kogusun fotoyu koyacaksin kepini onune kimsede sana laf edemicek sen açık istemiyorsun zaten ya tutarsa diyosunArkadaşlar bu kadar kuşkucu olmayın şu anda askerdeyim zaten kimseden maddi talebim olmadı yalan söylemenin kime ne faydası vae
Çok haklısın hocam aynılarını çok yaşadım hayatımda Anladım kusura bakma yanlıs anladığım içinDostum ordan Bi kaç kişiye gönderme yaptım da sen olayı farkı anlamışsın beni bilen bilir burda cebimde kaç para var forumda samimi olduğum kişilere sor düşünmeden söylerler 250 tl param olduğunda 150 tl sini burdaki dostlara atardım eskiden bu forumda rolling yapan nerdeyse benden baska kimse yoktu hep kazandıgım paranın %70 ini dagıttjm bu para cok kişiyi değiştiriyormuş onu anladım şuan cebımızde sıgara parası yokken millet 3 4 k basıyor al şu sigara paranı kanka git de işini hallet demiyorlar arkadaşa yardımcı olsunlar kazananlar manasında dedim ben
Al işteYa kumar filan oynuyozda ben duygusal insanim kardesim ya. Icim cizladi valla.
Ulen milyar milyar para kaybediyoz kimseye hayrimiz yok. Elden bisey gelse suan bile hallederdim valla. Ama aklima yazdim seni dost
Estağfurullah dostÇok haklısın hocam aynılarını çok yaşadım hayatımda Anladım kusura bakma yanlıs anladığım için
Hatırlamaz mıyım efsanenin efsanesiydiUmut sokakta kaldım diyeni hatırladın mı googleden bankta yatan bi adam resmi atmıştı @Umutks41