- 8,831
- 5,809
- 113
Paylaşım yapan kişiye teşekkür ederim 🙏watsaptan yazdım ama iletilmesi tek çizgi bitti mi aceba 🤔🙏
alındı
Nail ekliyoYazmadan ekliyo cevap vermiyo göt lalesi ekledim diye
Nasil ekleniyoÇekim geldi
deneme bonusu mu bu kardas
Whatsaptan 50 lira bonus kulanici adiinida gönder eklerler ben öyle yaptım eklemislerPaylaşım yapan kişiye teşekkür ederim 🙏watsaptan yazdım ama iletilmesi tek çizgi bitti mi aceba 🤔🙏
@brentford ayıp kanka 🤣🤣Bizde yazdik şimdi cevap vermedi
Vatsaptan mi ekledilerEklendi oyun oynanmıyor.Kastikca kasıyor slotlar.50 spini 22 dk da çevirdim.Bugunlerde siteler şeyl ..Kafalarına göre güncelleme mi yapiyorlar anlamak mümkün değil
Nasil aliyozşartlar tam olarak böyle bence gayet güzel bir bonus şansımız yaver gitsin bakalım
Böyle oldumu sans geliyor fixbette 333 TL dneeme aldım 2000 bın oldu burda 420 oldu böyle oldumu niyeyse geliyorUlan şu 50 tl ti yükseltenlere hayran oluyorum nasıl başariyorsunuz ben daha kendi param 2k yi 3k yapamıyorum
arkadaş numara paylaşmış oraya kullanıcı adını ve adını soyadını yaz yarın eklerler en geç ben yazdım baktım eklemişlerNasil aliyoz
Kanka bu herkezde aynidir ya dün bonusla misliden 50yi 2500 yaptım çektim normalde 3k5k havada uçuşuyor tık yokUlan şu 50 tl ti yükseltenlere hayran oluyorum nasıl başariyorsunuz ben daha kendi param 2k yi 3k yapamıyorum