- 1,810
- 835
- 113
bende de aynı hata var..canlı desteğe sordum,yoğunluktan dolayı dediAynen dost bende de öyle şuan napıcaz peki bilen varmı ?
bende de aynı hata var..canlı desteğe sordum,yoğunluktan dolayı dediAynen dost bende de öyle şuan napıcaz peki bilen varmı ?
ben sordum,yoğunluktan dediBonus motor hatası için bir şey dedimi canlı destek
Tarama gecmisini sil dedi sildim girdim yine ayniCanlı destek aktif baslanip motor arızası için bilgi alan mesaj geçsin sayfaya
Kankam aynen banada yoğunluktan çerezleri sil cart curt bi ton şey anlatıyor ama sağolsunlar canlarım herkese 50 freespin verirken gönülsüz vermişler heralde 😅 düzelicek inşallah 🙏ben sordum,yoğunluktan dedi
1 hafta süresi var..madem cart curt yapacaksınız,ne diye freespin ekliyorsunuz?😂😂Kankam aynen banada yoğunluktan çerezleri sil cart curt bi ton şey anlatıyor ama sağolsunlar canlarım herkese 50 freespin verirken gönülsüz vermişler heralde 😅 düzelicek inşallah 🙏
sabahtan beri aynı..birçok kişide aynı hata var..canlı destek yoğunluktan dediBende öyle hata veriuor
Sabahtan beri düzelmiyor be kardeşimArkadaşlar herkese bedava 50 freespin eklemişler. 3 Genie Wishes oyununu oynayın 2.5 liradan beti. Şuan bonus motor hatası veriyor ama illaki düzelir
sorma kanka ya. Büyük ihtimalle bilerek yapıyorlar çok çeken oldu benceSabahtan beri düzelmiyor be kardeşim
Tebrikler kanka muhakkak gönderirler benim çekim bir buçuk saat sürdüÇekim bekliyorum yaparlarmı acaba Ekli dosyayı görüntüle 375052