- 1,207
- 491
- 83
Bu motor zirvasi yalan beyler bilerek yapılmış bişey bence
Bencede öyle knka verdikleri veriler şimdide sil emiyorlar ayın 17 kadar bonuslar kalır sonrada silinir zaten ama buraya yatırım yapan 2 defa düşünmesi lszımBu motor zirvasi yalan beyler bilerek yapılmış bişey bence
Lan ne umudundan bahsediyosun sen kamilmisin olum sen. La bitane bonus bonus bunada umutla bakıyorsanKendi menfaatleri için İnsanları kandıran, aldatan, umudunu kıracak şekilde çıkar hareketlerinde bulunan her kimse en ağır küfürlere layık. Tarzım bu benim Ha En son attığım görseller den sonra hala cevap verme girişimlerine bakılırsa söylediklerimin içinde hangisi canını yaktı, desem? tekrar cevap vereceksin dige demiyorum.
Canlı desteğe yaz biraz caz yap kullanıcı adını ver düzeltiyorlarBu motor zirvasi yalan beyler bilerek yapılmış bişey bence
Kelimelerini daha seçerek yorum yaparsan sevinirim reis ..Lan ne umudundan bahsediyosun sen kamilmisin olum sen. La bitane bonus bonus bunada umutla bakıyorsan
Canlı desteğe yaz biraz caz yap kullanıcı adını ver düzeltiyorlar
Hocam 2.5 TL lik konuya bakarsan incelersen kimler nasıl alıyor nereye bağlanıyor canlı desteğe dünden beri savaşıp para kazanmaya çalışan insanlar var yalan değil emin ol.Bu motor zirvasi yalan beyler bilerek yapılmış bişey bence
Lan ne umudundan bahsediyosun sen kamilmisin olum sen. La bitane bonus bonus bunada umutla bakıyorsanKendi menfaatleri için İnsanları kandıran, aldatan, umudunu kıracak şekilde çıkar hareketlerinde bulunan her kimse en ağır küfürlere layık. Tarzım bu benim Ha En son attığım görseller den sonra hala cevap verme girişimlerine bakılırsa söylediklerimin içinde hangisi canını yaktı, desem? tekrar cevap vereceksin dige demiyorum.
bende smdi 2023 yptim hepsini cekim verdm belki yanlık la oderler
Ne zannediyorsun kendini la sen zibidi. Git bonus umutlarinla yaşa hadi ötede oyna biraz@Intlikuponcu96 bunu tanıyan arkadaş dm atabilir mi Allah icin
Dostum adam ne şeref bırakmış ne karakter bırakmış yazdığı yorumlara bakarmisin. Bide özelden numarasını vermiş tehdit ediyor beni şuanKelimelerini daha seçerek yorum yaparsan sevinirim reis ..
İlgileniyorum reisDostum adam ne şeref bırakmış ne karakter bırakmış yazdığı yorumlara bakarmisin. Bide özelden numarasını vermiş tehdit ediyor beni şuan
Kanka herif kafayı yemiş bide tanıyan varmı diye soruyor. Ona buna şerefsiz diyo kendisine iki kelime edilince tehdite başlıyo sende görüyosun yani. Neyse tamam ben kapattım konuyu
Olum benim ne oldumu arasana solim sana numaramı verdim burayı kirletme bilerek tahrik ediyorsun burada sana sesimi etmiyorum modarator okusun mesajlarim ortada askasinda olup sende olmayan senin zoruna gidiyor beli ara klavye de yazarsın gereksiz insan.Dostum adam ne şeref bırakmış ne karakter bırakmış yazdığı yorumlara bakarmisin. Bide özelden numarasını vermiş tehdit ediyor beni şuan
Bak hala ara falan diyo. Derdin ne senin ? Git bonus umutlarinla yaşa araştır belki yeni bonuslar vardır umudunu yitirme amaOlum benim ne oldumu arasana solim sana numaramı verdim burayı kirletme bilerek tahrik ediyorsun burada sana sesimi etmiyorum modarator okusun mesajlarim ortada askasinda olup sende olmayan senin zoruna gidiyor beli ara klavye de yazarsın gereksiz insan.
aıteye para yatıran bonus ıstecen bonuslar akıtıf olmuyo ne sacama bısey bu yuzden yatım yapan olmaz sıte24 saatır bonus akıtıf olmadı bı bu sıte var sanırın sorun
Ekli dosyayı görüntüle 375528
Canlıya yaz duzeltiyolar24 saatır bonus akıtıf olmadı bı bu sıte var sanırın sorun
Ekli dosyayı görüntüle 375528
canlı yazdı 15 daka duzelxek dedıCanlıya yaz duzeltiyolar
Zaten Kazansın Diye insanlar buraya tutup para atmak saçma olur.aıteye para yatıran bonus ıstecen bonuslar akıtıf olmuyo ne sacama bısey bu yuzden yatım yapan olmaz sıte