- 822
- 854
- 93
Siteye giris yapamiyorum bile ahaha parolami unuttum sifirla diyorum sifirlana gonderildi diyor mail de gelmiyor
Yalanı sikem666 fsden 2000 yaptım ödediler Ekli dosyayı görüntüle 375209Ekli dosyayı görüntüle 375209
Kardeş bitane bonusu alıp kullanmadın diye ona buna hiç hak etmediği lafları söylemen adamlık mı şimdi.ki
Al işte bir gevşek daha
Madem buraya sitenin sağlam olduğu vurgusu yapıyorsun ? Burada morali bozulmuş insanların gözüne ekran resmi atmakla neyi ispat ediyorsun yavşak ? Ödeme alamayan bonus hevesi kırılan kullanjcilarn hakkını savun ki şerefin olsun.
Kardeş bitane bonus için etmediğin hakaret kalmamış değmez yani onu demek istiyorumEkli dosyayı görüntüle 375264Ekli dosyayı görüntüle 375265Ekli dosyayı görüntüle 375266Ekli dosyayı görüntüle 375268Ekli dosyayı görüntüle 375271
Ekli dosyayı görüntüle 375272
Bunlar sana fazla gelir bünyen kaldırmaz teneke.
Kendi menfaatleri için İnsanları kandıran, aldatan, umudunu kıracak şekilde çıkar hareketlerinde bulunan her kimse en ağır küfürlere layık. Tarzım bu benim Ha En son attığım görseller den sonra hala cevap verme girişimlerine bakılırsa söylediklerimin içinde hangisi canını yaktı, desem? tekrar cevap vereceksin dige demiyorum.Kardeş bitane bonus için etmediğin hakaret kalmamış değmez yani onu demek istiyorum
Bonussuz oynasam yapamamEkli dosyayı görüntüle 375290
Kanka bana yanlışlıkla 200.200 yatırdılar aynı isimle bidebende smdi 2023 yptim hepsini cekim verdm belki yanlık la oderler
Kanka bana yanlışlıkla 200.200 yatırdılar aynı isimle bide
Kötü olmuşbizde sajs yok iptal ettiler 200 de gitti 2023 sildiler full ://
😂😂😂Bonussuz oynasam yapamamEkli dosyayı görüntüle 375290
Alan mı değiştirdin ?bizde sajs yok iptal ettiler 200 de gitti 2023 sildiler full ://
Alan değiştirse yine iyi 2 k nın hepsini çekmiş iptal etmişlerAlan mı değiştirdin ?
slm telgram uygalmasından telfona dogrulma kodu gelımıya bılgısı olan varmı acabadjsjsh 666 freespin ile 114 cikti onuda gates ofda 2.000 yptm site ici msj geldi 200 cekebilirsiniz diye ama paranin hepsini duzelrme alt yaptılar