- 7,053
- 3,128
- 113
2,09 a çıktı zaten phil oranıYok dostum ben philadelphia dedim ama o maç hiç belli olmaz en iyi oyuncusu bugün dinlendiriliyor haberi geldi akşam ben kuponu sabah yaptım
2,09 a çıktı zaten phil oranıYok dostum ben philadelphia dedim ama o maç hiç belli olmaz en iyi oyuncusu bugün dinlendiriliyor haberi geldi akşam ben kuponu sabah yaptım
bol şanslar kardeşimBöyle bi kupon yaptım bakalım
Gelirmi sencebol şanslar kardeşim
Vallaha belli olmaz dostum phila yine yenebilir mesin verdiği 1 2 maç var onlar sağlamdır ona da oynayabilirsin. Ben bu kuponu gelir diye yapmadım biraz sallamasyon gittim.Oranı yüks
Oranı yükselmiş philadelphia nın ondan sordum Orlando ya veriyorum o zaman ben
bence o maça hiç girmeOranı yüks
Oranı yükselmiş philadelphia nın ondan sordum Orlando ya veriyorum o zaman ben
boston maçı biraz riskli gibi diğerleri güzel gelebilirGelirmi sence
k.antony e 25,5 üstü bas kardeşimBaşlayacak olan nba den maç verebilecek var mı? Pek anlamıyorum ne diyorsun mes 150 civarı basacağım tek maça
Tamam çıkarıyorum golden state yi koyuyum yanınabence o maça hiç girme
İnşallah gelir son paramı bastımboston maçı biraz riskli gibi diğerleri güzel gelebilir
Çeyrek olarak girsek ilk çeyrek bahsi o tarz seviyroum ben ?k.antony e 25,5 üstü bas kardeşim
ne oynayacaksın golden aTamam çıkarıyorum golden state yi koyuyum yanına
Bu maça yüklü girilirmik.antony e 25,5 üstü bas kardeşim
Bu sürpriz değil kiBence bugünün net süprizi ne biliyor musunuz ? CLIPPERS HOUSTONU EZIP GECECEK
Yok knk onu izlemiyorum ana sayfada o çıktıla bunlar türk dizisi ben izlemem bunları
phil ilk çeyrek 24,5 üst oyna o zaman kardeşimÇeyrek olarak girsek ilk çeyrek bahsi o tarz seviyroum ben ?
Bilmiyorum ne deyim sence handikap 1 veriyim mine oynayacaksın golden a
Golden 105.5 barajını geçer benceHa beyler bu da benim 2. Kupon öyle bir şeyler salladım buna da Ekli dosyayı görüntüle 43251