- 30,625
- 9,650
- 113
9-10
10-9 öndeyiz10-7 sapla
öyle şey mi olur ya :/ inandın verdin maç yatabilir. sen seviyosun oran yakalamayı devam etttMeksika maci yatti.ben verdim maci üzgünüm.devaminda sansinmiz bol olsun dostlar.umarim sonu kazanç olur.
Bu durumdan dolayi sessizce takip edecegim konuyu.totem olsun buda benden.umarim sonu güzel biter bir cok arkadasta nasiplenir.
ev alır kuzen 10-9 ondeyız yanlıs takıp edıon7 10 gerideyiz
Wahstnon Bizim takım7 10 gerideyiz
New mi dedim Evet dedin sitede değişik ya ev dep falan ondan sordum bendeev alır kuzen 10-9 ondeyız yanlıs takıp edıon
Cansin kanka.bu ara durumlar vahim oldugu icin fazla girip yazmiyorum buralara etkinlik en azindna arada bir acmaya çalışıyorum.etkinlik acamayip birde boyle verdigi tahmin yatinca insan mahcup oluyor ister istemez.☺ yoksa yüreği guzeli insanlar var burada.öyle şey mi olur ya :/ inandın verdin maç yatabilir. sen seviyosun oran yakalamayı devam ettt
hadi inşallah agacım. yazdığımız gibi gelsinşu maci içeri alak cevrımı tamamlarız bakalım ne olacak
Pp yakiyo arabeskCansin kanka.bu ara durumlar vahim oldugu icin fazla girip yazmiyorum buralara etkinlik en azindna arada bir acmaya çalışıyorum.etkinlik acamayip birde boyle verdigi tahmin yatinca insan mahcup oluyor ister istemez.☺ yoksa yüreği guzeli insanlar var burada.
Araya girmiyim ben cumleten bol sanslar.zaten sabah iş var 2 ye kadar uyumus olurum bende sahuryapip.
Was yenecekmişWas mi yenecek new mi beynim yandi aw
Müslüm baba candırPp yakiyo arabesk
was kankaWas mi yenecek new mi beynim yandi aw