- 30,625
- 9,650
- 113
Dep 9 daha
Baktigin zaman 3 tane ücluge wonn ama atamiyorlar 😀meksika depe kaldi tek
Futbol tahminlerini alsan parayı cekertin şimdiye 😊valla sanş mans bulmamız lazım bonus sıteye gıtmesın bıze gelsin
patron sensin diyecek bişey yok. bahtın bol olsun yeter. ne diyor şarkı davalla kardeş suan ben analız edıyom baktım 2 3 kupon ıceri alalım dıye ugrasıom 3 4 orandan 2 oranı cok rahat yakalrım ben ama derdım kasayı tek kupondan 7 8 k yapmak 5 roll acısım daha hedefe ulasamadım ben hep ulasırdım nıck degıstırmeden once ondan dolayı sabır edın
patron ben degılım bro hepımızız yanlıs dusunuyorsun ben tek kazanmak ıstemıyorum herkez kazansın benle beraber dagıtım yapalım 3k 4k ama bekleyerek sabrederekpatron sensin diyecek bişey yok. bahtın bol olsun yeter. ne diyor şarkı da
"bir tek dileğim var mutlu ol yeter"
sadece bir tek dileğim var mutlu ol yeter diyorum o zaman sosyalist dostum. patronluğu ağalığı marabalığı kaldırdın şu anpatron ben degılım bro hepımızız yanlıs dusunuyorsun ben tek kazanmak ıstemıyorum herkez kazansın benle beraber dagıtım yapalım 3k 4k ama bekleyerek sabrederek
Dedik 2 oldu pehColon maçı 6 ya kadar gider korner ilk yarı
4.5 üst al dedim sabır kazandı dost 😊Colon maçı 6 ya kadar gider korner ilk yarı
üstad korner felan yasak oynayamıom cevrımde yoksa oynarım sadece 3 ıhtımaller4.5 üst al dedim sabır kazandı dost 😊
Desene dost tamam o zaman sen al biz takipleyelimüstad korner felan yasak oynayamıom cevrımde yoksa oynarım sadece 3 ıhtımaller