- 6,804
- 3,116
- 113
Tebrikler reis
Tebrikler reis
Reis?Tebrikler reis
aman bu @ismet1991 denilen karaktersize dikkat edin carpılmayınTebrikler reis
@ismet1991 farklı nicklerle devam ediyor olabılır buyuk ıhtımalleaman bu @ismet1991 denilen karaktersize dikkat edin carpılmayın
Carpıldım deme sakın Baldudak@ismet1991 farklı nicklerle devam ediyor olabılır buyuk ıhtımalle
kendim ettim kendim buldum aman dikkat bin tl cik gitti ama bklm icraya verecem 10 bın harcayacam gerekırse ona bırakmayacamCarpıldım deme sakın Baldudak
Üzdün dost kansız serefsizkendim ettim kendim buldum aman dikkat bin tl cik gitti ama bklm icraya verecem 10 bın harcayacam gerekırse ona bırakmayacam
Parayı nasıl kaptırdın dost onu söyle ben sana ona gore bi akıl vercemkendim ettim kendim buldum aman dikkat bin tl cik gitti ama bklm icraya verecem 10 bın harcayacam gerekırse ona bırakmayacam
ocak basında yolladım banka hesabına 3-4 aydır sallıyor ayın15 ı maas alıp atacam dedı 15 ı oldu ayın bası ayınbası oldu 15 i en son yıne bu ayın15 ı dedı ay basında bugunde engelledı deıdm nısan 15 te vermezsen ıcraya verecem dedım ama umurunda degıl sanırım para mevzusundan cıktı yaniParayı nasıl kaptırdın dost onu söyle ben sana ona gore bi akıl vercem
Bankadan gonderdıysen iyi ver icraya banlandımı karaktersizocak basında yolladım banka hesabına 3-4 aydır sallıyor ayın15 ı maas alıp atacam dedı 15 ı oldu ayın bası ayınbası oldu 15 i en son yıne bu ayın15 ı dedı ay basında bugunde engelledı deıdm nısan 15 te vermezsen ıcraya verecem dedım ama umurunda degıl sanırım para mevzusundan cıktı yani
Para gönderdiğin hesaba açıklama kısmına borç para gonderiyom diye yazdın mı eğer yazmadiysan 50 tane mahkemeye dava açsan bişey çıkmaz lavuk bana borcu vardı atti dese olay kapanır giden 1 k olsun boşver diğer türlü dava icra falan ugrasirsan hepsi sana zarar yazar benden söylemesi sanaocak basında yolladım banka hesabına 3-4 aydır sallıyor ayın15 ı maas alıp atacam dedı 15 ı oldu ayın bası ayınbası oldu 15 i en son yıne bu ayın15 ı dedı ay basında bugunde engelledı deıdm nısan 15 te vermezsen ıcraya verecem dedım ama umurunda degıl sanırım para mevzusundan cıktı yani
yanlısın var hiçbirbelge olmadan herhangı bırını ıcraya verebılırsın ilamsız takıp acabılırsın takıp baslattıgın kısı ıtıraz ederetmez sonrakı surec o sekıldeılerler ıspat olayııcra mahkemesıne vs gıdersecıkar 10 bın gıtsın gerekırsePara gönderdiğin hesaba açıklama kısmına borç para gonderiyom diye eğer yazmadiysan 50 tane mahkemeye dava açsan bişey çıkmaz lavuk bana borcu vardı atti dese olay kapanır giden 1 k olsun boşver diğer türlü dava icra falan ugrasirsan hepsi sana zarar yazar benden söylemesi sana
Kardes bende konuyu kim hortlatti diye ariyoru senmissin.sen cok uyanik adama benziyordun nasil carpildin be@ismet1991 farklı nicklerle devam ediyor olabılır buyuk ıhtımalle
profıl fotosu oyle gosterıyor ama degılız ya gelen tokatlıo gıden tokatlıoKardes bende konuyu kim hortlatti diye ariyoru senmissin.sen cok uyanik adama benziyordun nasil carpildin be
Dost sen bilirsin gene bişey çıkmaz sana net bilgi veriyomyanlısın var hiçbirbelge olmadan herhangı bırını ıcraya verebılırsın ilamsız takıp acabılırsın takıp baslattıgın kısı ıtıraz ederetmez sonrakı surec o sekıldeılerler ıspat olayııcra mahkemesıne vs gıdersecıkar 10 bın gıtsın gerekırse
Ya kardesim seninndm bile kapaliydi en son sana nasil ulasipta tokatladilar.cok gecmis olsun.forumda belli basli adamlar var onlar haric herkesten cekinmek gerek.profıl fotosu oyle gosterıyor ama degılız ya gelen tokatlıo gıden tokatlıo
Mahkemeye verebilirsin ama elinde senet imza vs yoksa bi şey alamazsın dost zamanında bizde açtık 4 sene oldu hala devam ediyor dava sonuç çıkmaz o iştenyanlısın var hiçbirbelge olmadan herhangı bırını ıcraya verebılırsın ilamsız takıp acabılırsın takıp baslattıgın kısı ıtıraz ederetmez sonrakı surec o sekıldeılerler ıspat olayııcra mahkemesıne vs gıdersecıkar 10 bın gıtsın gerekırse
bklm umarım cıkarDost sen bilirsin gene bişey çıkmaz sana net bilgi veriyom
takıp kesınlestıkten sonra sgk ya yazı maas haczı banka blokesı vs yapılır ustune bırsey yoksa sonucsuz kalabılır ama yanına kalmasın yasalollara basvuralım bakalım suanda burayı okuyor olma olasılıgı cok yuksek slm @ismet1991Mahkemeye verebilirsin ama elinde senet imza vs yoksa bi şey alamazsın dost zamanında bizde açtık 4 sene oldu hala devam ediyor dava sonuç çıkmaz o işten