- 4,988
- 15,777
- 113
Nickimin aynisi da herkes uyuodur vbette simdi😂Ilgileneyim hemen dost kullanici adini soyle
Nickimin aynisi da herkes uyuodur vbette simdi😂Ilgileneyim hemen dost kullanici adini soyle
hahaBuyur gardaş
Hele şükür beklenen etiket dedim kuliste gittik 😃 😂Beyler en bastan baktim liste bu Hak yemek olmasin @Umutks41 @Recebb @Hayatindibi @Lacasedepapel @rioletta @bayramyay1 @berobero26 @murobaşkan @gslover28 @orhuneses @Muslera07 @erdalbakkal
@Apox @Sino16
Aga bende vardimBu liste harici Ben niye yokum demesin en basindan beri takip eden kişiler Bunlar usenmeden baktim
👏Siz neyin tribindesiniz mevzu @rioletta da bitiyor kimi derse o alcak 😁
dost o adamlar burada en cok rol yapan dagitim yapan insanlar vurdu kacti yapan adamlar degil.belirli bi grup var hep birbirini savunan ama neyse onlardan fazla rolldeydik
Yalan 😂Bu liste harici Ben niye yokum demesin en basindan beri takip eden kişiler Bunlar usenmeden baktim
Ilk kupondan beri takip eden kişiler iste. Emek veren lerHele şükür beklenen etiket dedim kuliste gittik 😃 😂
Kendını unuttunIlk kupondan beri takip eden kişiler iste. Emek veren ler
Dost hemen ilgileniyorum yani bizimde kendimize gore adamlarkmiz varNickimin aynisi da herkes uyuodur vbette simdi😂
kardeşim sana yazıyorum cevap versene ben koununun başından berli burda degilmiyimIlk kupondan beri takip eden kişiler iste. Emek veren ler
💯@rioletta niye burada paylasuosun kaos olacak🙂
Ayrıca 4 kişiyide elememiz lazim.
Dm e yaz. Burada paylaşma dost ortalik karışmasın
Bu soyledigim şeyin aksi olacağını gerektirmiyor ki gecen 1 tanesi yaptı buradadost o adamlar burada en cok rol yapan dagitim yapan insanlar vurdu kacti yapan adamlar degil.
Kesene bereket@rioletta niye burada paylasuosun kaos olacak🙂
Ayrıca 4 kişiyide elememiz lazim.
Dm e yaz. Burada paylaşma dost ortalik karışmasın
Dost lısteyı baskası yapıo bosa yorulma dakardeşim sana yazıyorum cevap versene ben koununun başından berli burda degilmiyim