- 47,002
- 51,213
- 113
Oo hoşgeldin multisavarBende varım
Oo hoşgeldin multisavarBende varım
Ilgileneyim hemen dost kullanici adini soyleVbet çalışanları uyuyor herhalde tık yok daha😂😂
@erdalbakkal da 10 hesap var onu silBeyler en bastan baktim liste bu Hak yemek olmasin @Umutks41 @Recebb @Hayatindibi @Lacasedepapel @rioletta @bayramyay1 @berobero26 @murobaşkan @gslover28 @orhuneses @Muslera07 @erdalbakkal
Iyi misin kanka 😂Tc onaylı arkadaşlar tek bir bütün haldeyim insanım robot ta değilim
Umut haklı ama bi anda çoğalıyor uzuyor iş adam yatıp uyuyacak 🤣Adam sevıo kaosu körükler
Pes dogrusuErdalbakkala 400 tl borcumuz vardı tanıyorsan söyle bak ona göre
Mesaj a bak duzelttimHak yiyorsun8
TeşekkürlerBeyler en bastan baktim liste bu Hak yemek olmasin @Umutks41 @Recebb @Hayatindibi @Lacasedepapel @rioletta @bayramyay1 @berobero26 @murobaşkan @gslover28 @orhuneses @Muslera07 @erdalbakkal
@Apox @Sino16
Buyur gardaşBende varım
İlk maçta gelmiştim ağa ondan sonra ful takip ettikBeyler en bastan baktim liste bu Hak yemek olmasin @Umutks41 @Recebb @Hayatindibi @Lacasedepapel @rioletta @bayramyay1 @berobero26 @murobaşkan @gslover28 @orhuneses @Muslera07 @erdalbakkal
@Apox @Sino16
Dost nasil baktin sen buna allah askina basket macindan beri buradayim asil hak yeme bu 400 mesajim var rolldeBeyler en bastan baktim liste bu Hak yemek olmasin @Umutks41 @Recebb @Hayatindibi @Lacasedepapel @rioletta @bayramyay1 @berobero26 @murobaşkan @gslover28 @orhuneses @Muslera07 @erdalbakkal
@Apox @Sino16
Bu lısteden 10 kısı secılır ıste nasıp bundan sonrasıBeyler en bastan baktim liste bu Hak yemek olmasin @Umutks41 @Recebb @Hayatindibi @Lacasedepapel @rioletta @bayramyay1 @berobero26 @murobaşkan @gslover28 @orhuneses @Muslera07 @erdalbakkal
@Apox @Sino16
Hiç burdayım bende vardım dedimmi dost.bekliyoruöBeyler en bastan baktim liste bu Hak yemek olmasin @Umutks41 @Recebb @Hayatindibi @Lacasedepapel @rioletta @bayramyay1 @berobero26 @murobaşkan @gslover28 @orhuneses @Muslera07 @erdalbakkal
@Apox @Sino16
Bu liste harici Ben niye yokum demesin en basindan beri takip eden kişiler Bunlar usenmeden baktimBeyler en bastan baktim liste bu Hak yemek olmasin @Umutks41 @Recebb @Hayatindibi @Lacasedepapel @rioletta @bayramyay1 @berobero26 @murobaşkan @gslover28 @orhuneses @Muslera07 @erdalbakkal
@Apox @Sino16
Böyle bişey yok ciddenBeyler en bastan baktim liste bu Hak yemek olmasin @Umutks41 @Recebb @Hayatindibi @Lacasedepapel @rioletta @bayramyay1 @berobero26 @murobaşkan @gslover28 @orhuneses @Muslera07 @erdalbakkal
@Apox @Sino16
kardeşim banada baksana saat kaçtan berli bu konunun içindeyimBeyler en bastan baktim liste bu Hak yemek olmasin @Umutks41 @Recebb @Hayatindibi @Lacasedepapel @rioletta @bayramyay1 @berobero26 @murobaşkan @gslover28 @orhuneses @Muslera07 @erdalbakkal
@Apox @Sino16
Tamam ne kiziyon bende mesaji sildm 😅Mesaj a bak duzelttim
Odulu alınca uyurmu o bahıs yapacakUmut haklı ama bi anda çoğalıyor uzuyor iş adam yatıp uyuyacak 🤣