- 6,175
- 1,796
- 113
Son nefesinizi alip birakin sonra efes alin bu nasil
Tmm tatlım trip atma
Nefes alma efes al yürüyüsü( bu begendinmi bari)
Tmm tatlım trip atma
Nefes alma efes al yürüyüsü( bu begendinmi bari)
Aaa bir kaç hafta önceki fotomu attım lütfen yani içti sızdı falan darıldımAdmin cok içti sızdı galiba 🤣
Aynen Edirne'de ne kadar zengin varsa az iciyo fakirler her gece sarhoş amkZenginler çok.icmez.yalandan.sarhoş numarası yaparlar
Birgün inş bilirsin canoZengin olmadıgımız için bilemiyoruz dost
Zengin içerse sarhoş, fakir içerse ayyaş olurZenginler çok.icmez.yalandan.sarhoş numarası yaparlar
Öyle olmuyo cnm biraz güzelleme yaptın gibi kendi sınıfınaZengin içerse sarhoş, fakir içerse ayyaş olur
Ben sosyal içiciyimÖyle olmuyo cnm biraz güzelleme yaptın gibi kendi sınıfına
Madem sonumuz morg yaşasın kırmızı tubor iç admincim ne olacak😀Aaa bir kaç hafta önceki fotomu attım lütfen yani içti sızdı falan darıldım
Ben hergun cano bağımlı olduk biraya bile ama çoğu şeyden uzak tutuyo sağolsun en iyi dostumBen sosyal içiciyim
Alkolün fazlası zarardır. Kararında içmek gerekMadem sonumuz morg yaşasın kırmızı tubor iç admincim ne olacak😀
Kumarda oyle ama durdıramıyoruz işte bak 🤣Alkolün fazlası zarardır. Kararında içmek gerek
Fakirlikle değilde o tarz içenlerin kdertleri daha fazla olduğu için düşünceden sarhoş oluyorlar buna para da eklenince tam oluyor.Zengin ve fakir olayı yok bunda 🙏Aynen Edirne'de ne kadar zengin varsa az iciyo fakirler her gece sarhoş amk
Şair demiş ki; Şu dünyada en iyi dostlarım içkim ve sigaram onlarda olmasaydı olmazdı paramBen hergun cano bağımlı olduk biraya bile ama çoğu şeyden uzak tutuyo sağolsun en iyi dostum
Herşeyin bağımlılığı kötü Benim üç bağımlılık var kumar alkol ve o ucundende mutlu olman imkansızKumarda oyle ama durdıramıyoruz işte bak 🤣
DogruŞair demiş ki; Şu dünyada en iyi dostlarım içkim ve sigaram onlarda olmasaydı olmazdı param
Şair bunu derken acaba kafası nasıl güzeldiŞair demiş ki; Şu dünyada en iyi dostlarım içkim ve sigaram onlarda olmasaydı olmazdı param
Kumar, alkol ve üçüncüyü söylemedin?Herşeyin bağımlılığı kötü Benim üç bağımlılık var kumar alkol ve o ucundende mutlu olman imkansız
Reis biz alamiyoruz artik kacaga donduk valla ne olacak boyle bilmemBen hergun cano bağımlı olduk biraya bile ama çoğu şeyden uzak tutuyo sağolsun en iyi dostum
Can Yücel ayık gezmezdiŞair bunu derken acaba kafası nasıl güzeldi