- 24,610
- 1,923
- 113
Aman aman uzak dur kör falan olursan bak söyliyimReis biz alamiyoruz artik kacaga donduk valla ne olacak boyle bilmem
Aman aman uzak dur kör falan olursan bak söyliyimReis biz alamiyoruz artik kacaga donduk valla ne olacak boyle bilmem
Ucuncu yu unuutunHerşeyin bağımlılığı kötü Benim üç bağımlılık var kumar alkol ve o ucundende mutlu olman imkansız
Viski de bir sey olmuor admincim yinede sagol😇Aman aman uzak dur kör falan olursan bak söyliyim
Bir ve ikinin sebebini unutamam zatenUcuncu yu unuutun
Yoksa üçüncü aklıma gelen o şey mi ?Bir ve ikinin sebebini unutamam zaten
Abi benimde kafam guzel oldu galba ya beynim yandi neyse icwlim guzelleselimBir ve ikinin sebebini unutamam zaten
Kör olmayı geçtim birgün zenginsin bakiyon üç tane karıyla viski içiyim teknede ama küçüğün kalkmiyo hayatın kararirAman aman uzak dur kör falan olursan bak söyliyim
Şey derken dost şey deme çarpılırsın besmele çekYoksa üçüncü aklıma gelen o şey mi ?
Reis biz harama uckur cozmeyiz zaten😁Kör olmayı geçtim birgün zenginsin bakiyon üç tane karıyla viski içiyim teknede ama küçüğün kalkmiyo hayatın kararir
Nedir bu üçüncü yawŞey derken dost şey deme çarpılırsın besmele çek
Admin şu 100 tl mi eklede yaticam hastayımYoksa üçüncü aklıma gelen o şey mi ?
Cuş en zevklik o zatenReis biz harama uckur cozmeyiz zaten😁
Saydığın iki seçeneceğe alıştıran o varlıkŞey derken dost şey deme çarpılırsın besmele çek
Tabii hemen 100₺ yetmez size 1000₺ ekliyorum dnbasbdjkasAdmin şu 100 tl mi eklede yaticam hastayım
Yok yok ben almiyayim baska kadina bakarsam tas olayim tassssCuş en zevklik o zaten
😁😁https://m.youtube.com/shorts/Bmjpgg2WffINedir bu üçüncü yaw
İncir Reçeli 2 Halil Sezai mod onYok yok ben almiyayim baska kadina bakarsam tas olayim tassss