- 24,610
- 1,923
- 113
Reis ateslede kararinda icelim canimi cektiAlkolün fazlası zarardır. Kararında içmek gerek
O varlığı kazanmak için alışılmış iki seçenek ve kendini kandırmak diyelim o üstinsan biz yanlstik yanlış düşündükSaydığın iki seçeneceğe alıştıran o varlık
Benim gizemim var zaten admincim 😀İncir Reçeli 2 Halil Sezai mod on
Gizemine sokim böyle tipleri hiç sevmem hep boynuzlarlarBenim gizemim var zaten admincim 😀
1000 fazla olur gozumuz yok 100 yeter ben onu 1000 yaparim kendi emegimleTabii hemen 100₺ yetmez size 1000₺ ekliyorum dnbasbdjkas
Cano emekle olsa konuda olmazdın şans lazim1000 fazla olur gozumuz yok 100 yeter ben onu 1000 yaparim kendi emegimle
O sans bende var kardoCano emekle olsa konuda olmazdın şans lazim
Evdemi biraktinO sans bende var kardo
Reis cok mu ictin sen azinla degil baska bi yweinlemi iciyorsunGizemine sokim böyle tipleri hiç sevmem hep boynuzlarlar
Allah 'ın izniyle mi maşallah hayırlı mümin ben olsam gateste ki dede gibi asa vurmuştum kafana da o da işleri yoğun dünya çok bozulduBı Tuborg bı sigara alicam önce dengebetin sonra Allah'ın izniyle
Yok asla sapıtmam kanka saf sevmiyorum diyelimReis cok mu ictin sen azinla degil baska bi yweinlemi iciyorsun
Hoş geldin 🙏Ortama giriş yaptık
Biz böyle değildik yaşarken olduk.hayırlı geceler herkese kumar alkol yeşillik sigara bütün bağımlılıklar var full paket dünyaya gelmişiz kapitalizme hizmet etmek için
Hoşbuldum canoHoş geldin 🙏
Rakı yanındakiyle içilse de kadeh aklındakine kalkar.Zengin içerse sarhoş, fakir içerse ayyaş olur