- 41,614
- 45,033
- 113
Okadar ev varkı sende enişte unutman normaldirakrostiş yap enişte bugun pazara cıktım gelirken yolda erhanbey villaları gördüm oda erhanbey bizde erhanbey bizim neyimiz eksik
Okadar ev varkı sende enişte unutman normaldirakrostiş yap enişte bugun pazara cıktım gelirken yolda erhanbey villaları gördüm oda erhanbey bizde erhanbey bizim neyimiz eksik
Helal lan Hacı RecoSen kaybettıysen neden sureklı takıp dıyon roll yapan odul alamaz
başkan 3. roolingci se yapto yakup bi listeyi yapsa onu da takip Edicez hdostum 2.rollingci sensin
neden başlamıyorsun
aynen monopoly de cok evimiz vardı enişte monopoly de yoktu la bizde hepsi benim diye bi oyun vardı bılır mısınOkadar ev varkı sende enişte unutman normaldir
Kim diyor dostum neden alamasın dengebet rol ilk defa katılmıyorum benSen kaybettıysen neden sureklı takıp dıyon roll yapan odul alamaz
Aynı anda ıkısını alamıyosun dostumKim diyor dostum neden alamasın dengebet rol ilk defa katılmıyorum ben
Bilmem enişte biz sadece zar oyununu biliyoruzaynen monopoly de cok evimiz vardı enişte monopoly de yoktu la bizde hepsi benim diye bi oyun vardı bılır mısın
Alamıyorsun uzatma dostumKim diyor dostum neden alamasın dengebet rol ilk defa katılmıyorum ben
Ne alaka alırsın ben sürekli dengebet rol yapan biriyimAynı anda ıkısını alamıyosun dostum
kupon paylastık oraya sıgara alamadık 1 lıra eksık geldi bol sans de de yolumuza bakalımBilmem enişte biz sadece zar oyununu biliyoruz
Sana mod cevabını verır anlamıyosun dostNe alaka alırsın ben sürekli dengebet rol yapan biriyim
??Tmm bakıyorum hemen
Mod yazar dostum sana bana düşmez başka alanda dengebet rol de istedim gibi rol yapar alırsın oduludeSana mod cevabını verır anlamıyosun dost
Tamam mod acıklar bırazdanMod yazar dostum sana bana düşmez başka alanda dengebet rol de istedim gibi rol yapar alırsın odulude
Burda 5 kişi var dost 6 ci Galatasaray5
Hadi once roll yap basarılı oolama sonra bedavadan 25 al yok oyle bir dünyaSen konuşma soner hadi ikile başka alana git bonus veriyorlarmış hadi anam