- 41,614
- 45,033
- 113
Yaz kofteyideBurda 5 kişi var dost 6 ci Galatasaray5
Yaz kofteyideBurda 5 kişi var dost 6 ci Galatasaray5
Yaşın kaç aceba yeğenim boş boş konuşma surda hadi ikile velet parkta oynaHadi once roll yap basarılı oolama sonra bedavadan 25 al yok oyle bir dünya
Belki araya skisiriz awYaz kofteyide
burda takip etmeyeb kişiler var kupon geldikten sonra adam won diyor sen niye hak yiyorsun onları ekleyerek
Geldi iki gozumun çicegiBurda 5 kişi var dost 6 ci Galatasaray5
Alamıyorsun uzatma dostum
Hacı Reco yalan soylemez
Galatasaray5 olsun bide 6 olsun
Burası yol geçen hani kanka ben anladımburda takip etmeyeb kişiler var kupon geldikten sonra adam won diyor sen niye hak yiyorsun onları ekleyerek
Ayıpsın biz Sukes cıkarırız seni yazarız dost o zenginBelki araya skisiriz aw
kullanıcı adlarnı özelden aşıp Shellac a iletşr misin artık
Nah sende bukadar var gardaşimGalatasaray5 olsun bide 6 olsun
Dostum bari kendi paranıda dağıt böl çok hayır seversin yanlış anlamada tebrikler bu son rol katilisin.burda Tskederiz dostum rol icinGalatasaray5 olsun bide 6 olsun
YA havadan gelen değil mi herkes faydalansin işte ne olucak zarar var mı cebimzden çıkan bişi var mı yokkinburda takip etmeyeb kişiler var kupon geldikten sonra adam won diyor sen niye hak yiyorsun onları ekleyerek
Olur aciktan bi 100 atesleyin hemn cikartin beni hemenAyıpsın biz Sukes cıkarırız seni yazarız dost o zengin
Bana hakaret eden halen burda alin bu zorbayi burdan@Shellac bak ezik falan konusuyor forumun adaletini sorguluyor dost şimdi hakaret edip konusuyor
Ben sana 100 atmaktan utanırım dayı en assa 1kOlur aciktan bi 100 atesleyin hemn cikartin beni hemen
sukes1903 de benimdengebet kullancı adım : masoud26
ilet @Shellac başkana