- 103,297
- 154,344
- 113
@yakup1997 dostum
Dengebet kul adlarından takip eden kişileri yazar mısın rica etsem
Dengebet kul adlarını istiyorum
Modum bısı sorcam aynı gun roll yapan adam takıpten odul alabılırmı@yakup1997 dostum
Gayrimenkul zenginiyim cepte sinek s....k m e para yok suan icin ama dun beni fena dudukledi garabahBen sana 100 atmaktan utanırım dayı en assa 1k
Başkanım adam bana hakaret ediyor bana sataşan kendisidir
alamaz kuponu takip edenlerdenModum bısı sorcam aynı gun roll yapan adam takıpten odul alabılırmı
lockmoney6 kişi kullanıcı adlarını yazsın sadece
Bukadar bizde bunu soyledık adam bize demediğini bırakmadı dostalamaz kuponu takip edenlerden
rol sahibi dengebet ku ladlarını yazar 150 tl takip edenlere pay edilir
her gün roll yapılıyor
şimdi neden anlaşmazlık oldu
Onu anlayamıyorum
@lockmoney gor dostumalamaz kuponu takip edenlerden
her gün roll yapılıyor
Onu anlayamıyorum
Rol başarısız başkan ödül almadım ve KUPON takibi yaptım alamiyormuyumalamaz kuponu takip edenlerden
her gün roll yapılıyor
Onu anlayamıyorum
K. Adı Hopdedik yer varsa alın yoksa sıkıntı yok6 kişi kullanıcı adlarını yazsın sadece
Sen susacakmisin dostum işine bak senBukadar bizde bunu soyledık adam bize demediğini bırakmadı dost
masoud266 kişi kullanıcı adlarını yazsın sadece
Tamam dost
rolling yaptığın için maalesef hakkın yoktur dostumRol başarısız başkan ödül almadım ve KUPON takibi yaptım alamiyormuyum
Dostum sıkıntınız nedir benle hayirdirLock odul olmadıgı anlayınca bı kaosta orda olur
Dost senı bılgılendırıyoz anlamıyosun ondan etıket yaptım ne sorunum olacakDostum sıkıntınız nedir benle hayirdir