- 1,230
- 444
- 83
Tmm başkan herkez bir ağızdan birşey diyor su Bana hakaret eden neden uyarılması başkanım halen konuşuyor burdarolling yaptığın için maalesef hakkın yoktur dostum
Tmm başkan herkez bir ağızdan birşey diyor su Bana hakaret eden neden uyarılması başkanım halen konuşuyor burdarolling yaptığın için maalesef hakkın yoktur dostum
Bol şans dostum eyw güzel konuşana boynum kıldan inceDost senı bılgılendırıyoz anlamıyosun ondan etıket yaptım ne sorunum olacak
sukes19036 kişi kullanıcı adlarını yazsın sadece
Köftenin dedigini katılıyorum varsa yer k. Adı hopdedikBen takip etmedim şahsen ama 6 kişi oluyorsa Galatasaray5
Yakup kizdiriosun.beni ilettinmi kul adlarini@yakup1997
şu kullanıcı adlarıno iletsene artık yarım saatir bi veremedim iletenleri ver geç hadi neyi bekliyosun
Buranin altına hepsi kullanıcı adının yazın atım tabletten giriyorum karisiyo biraz yavaş kb
sukes1903Buranin altına hepsi kullanıcı adının yazın atım tabletten giriyorum karisiyo biraz yavaş kb
masoud26Buranin altına hepsi kullanıcı adının yazın atım tabletten giriyorum karisiyo biraz yavaş kb
Lose modum@66yozgat Senin kupon ne oldu dostum
Yattı dost onunkide@66yozgat Senin kupon ne oldu dostum
yakup sadece iki kişiyi iletirsen hemen sevinirim lock roolcü oldugu için o katılamazmış iki kişi takip ettik sadece listeyi ver shellacaBuranin altına hepsi kullanıcı adının yazın atım tabletten giriyorum karisiyo biraz yavaş kb
masoud26 sukes1903 hopdedik gonder cileden cikacam birazdan titremem geldiBuranin altına hepsi kullanıcı adının yazın atım tabletten giriyorum karisiyo biraz yavaş kb
Zalgiris te tel sayıdan gitti son saniye atışı atamadılarLose modum
Baskan sukes1903 masoud26 hopdedik bunlar@66yozgat Senin kupon ne oldu dostum