- 1,915
- 589
- 113
87
Yarın tertip sen yapıcan amaPatlat bir rol tertip kasa 100$ hedef 1000$ 2 kişiye 100$ biri ben
Öyle eklenmez dostum bı kere eklenir@Shellac 2 ayrı freebet olarak mı eklencek acaba
Yok dost toplam freebet tutarı kazanan sayısına eşit dağıtılıyor@Shellac 2 ayrı freebet olarak mı eklencek acaba
Yok onu demiyorum ilk roldede ismi olan 2. Roldede ismi olana nasıl eklencekYok dost toplam freebet tutarı kazanan sayısına eşit dağıtılıyor
Estağfurullah o sizin rollcülüğünüz 🤗🥰Aha işte gerçek rolcu geldi
Pardon ?@sukes1982 yakubu yazma başka yerden eklencek
Eklenmez ikinciindeYok onu demiyorum ilk roldede ismi olan 2. Roldede ismi olana nasıl eklencek
Sen şimdi bu kasayla bir NBA fırtınası yaparsınÖyle eklenmez dostum bı kere eklenir
Kafam güzel sallayıp yatacam skm nbayiSen şimdi bu kasayla bir NBA fırtınası yaparsın
Sabaha kadar mokokoSen şimdi bu kasayla bir NBA fırtınası yaparsın
Bizim iş sinerji dost salla ortaya karışık bir kupon havası değişsin buralarinEstağfurullah o sizin rollcülüğünüz 🤗🥰
Ya ne alaka geçenlerde böyle muhabbet vardı bütün Rol bitince belki fazla eklenir diye kazanan olursa diye bekletmisti adminler etiketi shellac atıyorum ağzı ve parmakları olan herkes yorum yapiyo mübarek bişey bilmiyorsanız susun bilen konuşsun ...Eklenmez ikinciinde
Alın pistten çoluk cocuguBizim iş sinerji dost salla ortaya karışık bir kupon havası değişsin buralarin
Ne güzel demiş atalarımız... Kelin ilacı misali 😅 ama seni kırmayarak bi bültene bakıyorumBizim iş sinerji dost salla ortaya karışık bir kupon havası değişsin buralarin
La iki defa nasıl frebet eklenecek yok beş defa eklenir biliyoz da konusuyoz benle böyle üst perdeden konuşma seni üzerim yakoYa ne alaka geçenlerde böyle muhabbet vardı bütün Rol bitince belki fazla eklenir diye kazanan olursa diye bekletmisti adminler etiketi shellac atıyorum ağzı ve parmakları olan herkes yorum yapiyo mübarek bişey bilmiyorsanız susun bilen konuşsun ...
Kahrol düşman al sana bombeeBizim iş sinerji dost salla ortaya karışık bir kupon havası değişsin buralarin
Bos yapiyosun yapmaLa iki defa nasıl frebet eklenecek yok beş defa eklenir biliyoz da konusuyoz benle böyle üst perdeden konuşma seni üzerim yako