Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Dengebet - Rolling Alanı !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yakup1997

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,308
535
113
Dost sana net bilgi aktarıyoruz inanmamakta ısrar ediyorsun anlayacgin şekilde net yazıyorum ... Toplam kazanan roll ve kazanan kişi sayısına eşit bölünür bu nedenle ne kadar başarılı rol olursa rakamda o kadar yükselir mesela sukes rolünde 150 TL dağılacak arkadaş 5 kişi yazdığı için 150/5=30 eder 6 kişi yazsaydi 25 ederdi adam başı ayrıca üslubunu bozma insanlar seni adam yerine koymuş cevap vermiş ha sen beni saymayin diyorsan oda senin tercihin git özelden sor
:) Soruyu size sormuş olsaydım haklısın etiketi shellac atıyorum ona soruyorum adam yerine koymuş moymus şunu anla ozaman ben sizi adam yerine koymamış size sormamısim dimi komiksiniz takip etmediginiz halde yazılmış siniz zaten :)) diyosun ya ha beni adam yerine saymayın diyosun ben sizi saymamisim siz niye muhattap oluyorsunuz zorla :) baska yerde kanıtlayn adamlık mevzusunu

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,313
43,852
113
Sofa da favoriye aldım senin için. Genelde oraya favoriye aldığım maçlarda son dakikada olsa gol geliyor. Dostumuz için yakarız kendimizi
Benim işte 900 veriyor sen de alt oyna birimiz kazanır 😆😆

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,313
43,852
113
:) Soruyu size sormuş olsaydım haklısın etiketi shellac atıyorum ona soruyorum adam yerine koymuş moymus şunu anla ozaman ben sizi adam yerine koymamış size sormamısim dimi komiksiniz takip etmediginiz halde yazılmış siniz zaten :)) diyosun ya ha beni adam yerine satmayın diyosun ben sizi saymamisim siz niye muhattap oluyorsunuz zorla :) baska yerde kanıtların adamlık mevzusunu
Aga neyi uzatiyonuz kaç yaşında adamız şurada etkinlik roll takılıyoruz salın şöyle şeyleri yarın yine aynı konuda takilcaz yani boşverin gitsin

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,879
20,798
113
:) Soruyu size sormuş olsaydım haklısın etiketi shellac atıyorum ona soruyorum adam yerine koymuş moymus şunu anla ozaman ben sizi adam yerine koymamış size sormamısim dimi komiksiniz takip etmediginiz halde yazılmış siniz zaten :)) diyosun ya ha beni adam yerine satmayın diyosun ben sizi saymamisim siz niye muhattap oluyorsunuz zorla :) baska yerde kanıtların adamlık mevzusunu
Sensin abi eyvallah

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,313
43,852
113
Haydi vizela at oğlum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...