- 22,879
- 20,798
- 113
O oynadiysa kesin gelir senin kuponSofa da favoriye aldım senin için. Genelde oraya favoriye aldığım maçlarda son dakikada olsa gol geliyor. Dostumuz için yakarız kendimizi
O oynadiysa kesin gelir senin kuponSofa da favoriye aldım senin için. Genelde oraya favoriye aldığım maçlarda son dakikada olsa gol geliyor. Dostumuz için yakarız kendimizi
Yine kuruttunDep kırmızı gördü dostum boşver rahatını bozma benim için
Teşekkürler modumTebrikler
Soruyu size sormuş olsaydım haklısın etiketi shellac atıyorum ona soruyorum adam yerine koymuş moymus şunu anla ozaman ben sizi adam yerine koymamış size sormamısim dimi komiksiniz takip etmediginiz halde yazılmış siniz zaten ) diyosun ya ha beni adam yerine saymayın diyosun ben sizi saymamisim siz niye muhattap oluyorsunuz zorla baska yerde kanıtlayn adamlık mevzusunuDost sana net bilgi aktarıyoruz inanmamakta ısrar ediyorsun anlayacgin şekilde net yazıyorum ... Toplam kazanan roll ve kazanan kişi sayısına eşit bölünür bu nedenle ne kadar başarılı rol olursa rakamda o kadar yükselir mesela sukes rolünde 150 TL dağılacak arkadaş 5 kişi yazdığı için 150/5=30 eder 6 kişi yazsaydi 25 ederdi adam başı ayrıca üslubunu bozma insanlar seni adam yerine koymuş cevap vermiş ha sen beni saymayin diyorsan oda senin tercihin git özelden sor
Benim işte 900 veriyor sen de alt oyna birimiz kazanır 😆😆Sofa da favoriye aldım senin için. Genelde oraya favoriye aldığım maçlarda son dakikada olsa gol geliyor. Dostumuz için yakarız kendimizi
Yat uyu dost senin kupon sağlamda adam oynamisDep kırmızı geldi bildirimde mmk 🥲🥲
Aga neyi uzatiyonuz kaç yaşında adamız şurada etkinlik roll takılıyoruz salın şöyle şeyleri yarın yine aynı konuda takilcaz yani boşverin gitsinSoruyu size sormuş olsaydım haklısın etiketi shellac atıyorum ona soruyorum adam yerine koymuş moymus şunu anla ozaman ben sizi adam yerine koymamış size sormamısim dimi komiksiniz takip etmediginiz halde yazılmış siniz zaten ) diyosun ya ha beni adam yerine satmayın diyosun ben sizi saymamisim siz niye muhattap oluyorsunuz zorla baska yerde kanıtların adamlık mevzusunu
Kim oynamış la Fransız kaldım olaya. Yatırım tavsiyesi içermez yazdık mmkYat uyu dost senin kupon sağlamda adam oynamis
Sensin abi eyvallahSoruyu size sormuş olsaydım haklısın etiketi shellac atıyorum ona soruyorum adam yerine koymuş moymus şunu anla ozaman ben sizi adam yerine koymamış size sormamısim dimi komiksiniz takip etmediginiz halde yazılmış siniz zaten ) diyosun ya ha beni adam yerine satmayın diyosun ben sizi saymamisim siz niye muhattap oluyorsunuz zorla baska yerde kanıtların adamlık mevzusunu
Çok haklıAga neyi uzatiyonuz kaç yaşında adamız şurada etkinlik roll takılıyoruz salın şöyle şeyleri yarın yine aynı konuda takilcaz yani boşverin gitsin
Ahahahah sesli güldüm saolBüyü sonra gel benle burda tartış bişey sordun cevap verdim artististlik yapmamın anlamı yoktu yarın öbür gün yolun düşer nasıl olda
Şimdiden tebriklerBenim 2.60 oran gelir 🥲
Merak etme hep guldurcem seniAhahahah sesli güldüm saol
Ne bilelim dost işte yaş sınırı olmayınca forumda tahmin zorlaşıyor çocuğun sorunu cevaplamisiz trip atıyorÇok haklı
Herzaman beklerimMerak etme hep guldurcem seni
@Dinyepers üst oynamis iki takımın son 10 maçı 0-0 biterKim oynamış la Fransız kaldım olaya. Yatırım tavsiyesi içermez yazdık mmk
Aferin bekleHerzaman beklerim