- 38,707
- 20,192
- 113
Sıradaki gol depe girdim yine yandık mı dostumKahrol düşman al sana bombee
Sıradaki gol depe girdim yine yandık mı dostumKahrol düşman al sana bombee
Tövbe tövbe illa bani yedirtecem diyorsunBos yapiyosun yapma
Şimdi 2 freebet tuttu diyelim ikisini toplayıp kişi sayısına bölebilirlerLa iki defa nasıl frebet eklenecek yok beş defa eklenir biliyoz da konusuyoz benle böyle üst perdeden konuşma seni üzerim yako
Aga öyle deme la kocaman adam kötü niyetle söylemez o. İki kere eklenmez derken toplam olarak eklenir demek istemişBos yapiyosun yapma
Dost sana net bilgi aktarıyoruz inanmamakta ısrar ediyorsun anlayacgin şekilde net yazıyorum ... Toplam kazanan roll ve kazanan kişi sayısına eşit bölünür bu nedenle ne kadar başarılı rol olursa rakamda o kadar yükselir mesela sukes rolünde 150 TL dağılacak arkadaş 5 kişi yazdığı için 150/5=30 eder 6 kişi yazsaydi 25 ederdi adam başı ayrıca üslubunu bozma insanlar seni adam yerine koymuş cevap vermiş ha sen beni saymayin diyorsan oda senin tercihin git özelden sorYa ne alaka geçenlerde böyle muhabbet vardı bütün Rol bitince belki fazla eklenir diye kazanan olursa diye bekletmisti adminler etiketi shellac atıyorum ağzı ve parmakları olan herkes yorum yapiyo mübarek bişey bilmiyorsanız susun bilen konuşsun ...
Sağlık olsun kralOlmadık sağlık olsun hayırlı geceler herkese etkinlik için teşekkürler. İş güç bu aralar yoğunum çok bakamıyorum herkese bol şans
İnsan gibi tartışmasını bilmiyorsan yiyebilirsin sorun yok benim içinTövbe tövbe illa bani yedirtecem diyorsun
Emeğine sağlık dost bunlar senin için çerez parası ama şeref verdin yine deOlmadık sağlık olsun hayırlı geceler herkese etkinlik için teşekkürler. İş güç bu aralar yoğunum çok bakamıyorum herkese bol şans
Olmayacak işler olmuş maçta ilk yarı 1.5 üst gelmiş peşpeşe 33 ve 34 te. Şimdi olması mümkün şeyler olmayacak 🤷🏽♂️ şahsi fikrimdir yatırım tavsiyesi içermez 😅Sıradaki gol depe girdim yine yandık mı dostum
Öyle bişey yok dostum ya ha diyelim ki var bin freebet de ekleseler maksimum 100; cekebilirsin bunlarinkinac gözlülük hepsi bana eklensin kafasindalarŞimdi 2 freebet tuttu diyelim ikisini toplayıp kişi sayısına bölebilirler
Zeki adam anladıŞimdi 2 freebet tuttu diyelim ikisini toplayıp kişi sayısına bölebilirler
Bol şansKahrol düşman al sana bombee
Giden gitti dost geri dönüş yokOlmayacak işler olmuş maçta ilk yarı 1.5 üst gelmiş peşpeşe 33 ve 34 te. Şimdi olması mümkün şeyler olmayacak 🤷🏽♂️ şahsi fikrimdir yatırım tavsiyesi içermez 😅
Büyü sonra gel benle burda tartış bişey sordun cevap verdim artististlik yapmamın anlamı yoktu yarın öbür gün yolun düşer nasıl oldaİnsan gibi tartışmasını bilmiyorsan yiyebilirsin sorun yok benim için
Baş tacisin dostNe güzel demiş atalarımız... Kelin ilacı misali 😅 ama seni kırmayarak bi bültene bakıyorum
Tebrikler
Sofa da favoriye aldım senin için. Genelde oraya favoriye aldığım maçlarda son dakikada olsa gol geliyor. Dostumuz için yakarız kendimiziGiden gitti dost geri dönüş yok
Nereye giriyorsun yavaş girSıradaki gol depe girdim yine yandık mı dostum
Dep kırmızı gördü dostum boşver rahatını bozma benim içinSofa da favoriye aldım senin için. Genelde oraya favoriye aldığım maçlarda son dakikada olsa gol geliyor. Dostumuz için yakarız kendimizi