Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Dengebet - Rolling Alanı !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Manavci

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,531
1,888
113
Olmadık sağlık olsun hayırlı geceler herkese etkinlik için teşekkürler. İş güç bu aralar yoğunum çok bakamıyorum herkese bol şans

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,879
20,798
113
Ya ne alaka geçenlerde böyle muhabbet vardı bütün Rol bitince belki fazla eklenir diye kazanan olursa diye bekletmisti adminler etiketi shellac atıyorum ağzı ve parmakları olan herkes yorum yapiyo mübarek bişey bilmiyorsanız susun bilen konuşsun ...
Dost sana net bilgi aktarıyoruz inanmamakta ısrar ediyorsun anlayacgin şekilde net yazıyorum ... Toplam kazanan roll ve kazanan kişi sayısına eşit bölünür bu nedenle ne kadar başarılı rol olursa rakamda o kadar yükselir mesela sukes rolünde 150 TL dağılacak arkadaş 5 kişi yazdığı için 150/5=30 eder 6 kişi yazsaydi 25 ederdi adam başı ayrıca üslubunu bozma insanlar seni adam yerine koymuş cevap vermiş ha sen beni saymayin diyorsan oda senin tercihin git özelden sor

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,552
19,153
113
Şimdi 2 freebet tuttu diyelim ikisini toplayıp kişi sayısına bölebilirler
Öyle bişey yok dostum ya ha diyelim ki var bin freebet de ekleseler maksimum 100; cekebilirsin bunlarinkinac gözlülük hepsi bana eklensin kafasindalar

NashNash

Very İmportant Person Ayikiyun mu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
38,707
20,192
113
Olmayacak işler olmuş maçta ilk yarı 1.5 üst gelmiş peşpeşe 33 ve 34 te. Şimdi olması mümkün şeyler olmayacak 🤷🏽‍♂️ şahsi fikrimdir yatırım tavsiyesi içermez 😅
Giden gitti dost geri dönüş yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...