- 25,670
- 23,771
- 113
Kupon atda takip edelimSen uyu aq 24 saat uyu
Kupon atda takip edelimSen uyu aq 24 saat uyu
Ponix 120 sayi atmasi lazim 👍Kupon atda takip edelim
Harbiden ne gün ama awDepremi s.arabistan yapti etkisi Türkiye'yi buldu
Bnde paramizi hazirla nisantasindan takip edicem awPonix 120 sayi atmasi lazim 👍
Yok be kardeşim bide su war aklimda deli sorular 1 hafta önce deprem anında ne yapilir uyarisi werdiler 🤔Biride yapay deprem demiş
herkes ne kadar emin aw
Hastanelrre yaralilar geliyomusYok be kardeşim bide su war aklimda deli sorular 1 hafta önce deprem anında ne yapilir uyarisi werdiler 🤔
Aynen çök kapan tutun geber miydi neydi aw herşeyı beklerımYok be kardeşim bide su war aklimda deli sorular 1 hafta önce deprem anında ne yapilir uyarisi werdiler 🤔
Kim diyo Nişantaşı merkez cami hocasimi 🤔Ist depremini tetiklmez diyo 5.9 buyuk nir deprem diil diyo yikim depremi degildir diyo
Olum burdaki deprem uzmnlarinin hepsi burda oturuyo nisantasindaki ewlerin hepsi 9 siddetinr dayanikli komsumuzun.oglu rasathanede gorevli butun profosorler burdaKim diyo Nişantaşı merkez cami hocasimi 🤔
Ewet4.7 bi tane daha olmuş onu hissetmedık ntvde verıyor insanlar sokaklarda hep
Ben onu da hissettim pederi zorla dışarı cikardim4.7 bi tane daha olmuş onu hissetmedık ntvde verıyor insanlar sokaklarda hep
Duzce dimi burasi
Sen nerdesinBen onu da hissettim pederi zorla dışarı cikardim
ZonguldakSen nerdesin