Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Deprem

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,670
23,771
113
Lavaboya gittik gldik 22 olmus guzel

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,284
10,897
113
Herkese geçmiş olsun dostlar,
Allah beterinden korusun.

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,609
45,029
113
Arkadaşlar herkese iyi geceler, burası uzun yıllardır gerek aktif olarak bazen de uzaktan takıldığım tek forum. Zaten forum kültürü pek kalmadı, her neyse. 99 depreminde acı kayıplar vermiş bir ailenin çocuğuyum bu işin şakası olmaz ve hepimiz koca koca insanlarız bu konunun makarası ve şakası yapılmazsa sevinirim. Deprem ülkemiz için bir beka meselesidir ayrıca, terörden sonra en önemli sorun olabilir deprem bölgesindeyiz ve hala devlet olarak da halk olarak hazırlığımız 0. Bu konuyu dile getiren çok az siyasetçi var ama onlar da popüler bir dille konuşmadıkları için gündem olmuyorlar değer görmüyorlar. Her neyse iğrenç gözüken birkaç şaka gördüm yazmak istedim bunları biraz dikkat edelim ve bilinçli olalım. Sevgilerimle..
Kim makara gectiki depremle kımse makara gecmez hangi yorumları gordun de dile getirdin soylede bizde uyaralım

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,313
43,852
113
Uykular haram gözden uyku akıyor ama uyumaya çekiniyorum korkuyorum

MAGI

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,673
2,156
113
Geçmiş olsun herkese 45 saniye sürse Allah korusun her yer yıkılırmış.

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,666
3,871
113
Ben uyumuş kalmışım

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,399
28,122
113
Uyyuyorduk Ankara sallanmiş haberimiz yok geçmiş olsun

AndersonTalisca

⚽❤️🅱🅻🅰🅲🅺 🅰🅽🅳 🆆🅷🅸🆃🅴 🅻🅾🆅🅴❤️⚽
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,228
3,703
113
Geçmiş olsun dostlar Allah hepinizi korusun Ana baba çoluk çocuğunuza bagislasin

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,313
43,852
113
Yine deprem oldu diye hikaye paylaşmış bı akraba WhatsAppta doğru mu aga 30 dk önce paylaşmış var mı böyle bir durum

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,313
43,852
113
İnternetten araştırıyordum da celal Şengör falan İstanbul depremi yakın falan demiş Allah muhafaza. Ne kadar büyük olur nereleri etkiler ki. 6 şiddetinde Düzce depremi Zonguldak ı ayağa kaldırdıysa İstanbul'da büyük bir deprem yine aynı şiddeti gösterir mi ki. 23 yaşımda yeni bir fobi edindik hayırlı uğurlu olsun awk

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
26,813
26,218
113
İnternetten araştırıyordum da celal Şengör falan İstanbul depremi yakın falan demiş Allah muhafaza. Ne kadar büyük olur nereleri etkiler ki. 6 şiddetinde Düzce depremi Zonguldak ı ayağa kaldırdıysa İstanbul'da büyük bir deprem yine aynı şiddeti gösterir mi ki. 23 yaşımda yeni bir fobi edindik hayırlı uğurlu olsun awk
Avrupa’nın en kalabalık şehri ve buna hiç hazır değil 7üstü bi depremde bence bilanço ağır olur