- 25,670
- 23,771
- 113
Lavaboya gittik gldik 22 olmus guzel
Kim makara gectiki depremle kımse makara gecmez hangi yorumları gordun de dile getirdin soylede bizde uyaralımArkadaşlar herkese iyi geceler, burası uzun yıllardır gerek aktif olarak bazen de uzaktan takıldığım tek forum. Zaten forum kültürü pek kalmadı, her neyse. 99 depreminde acı kayıplar vermiş bir ailenin çocuğuyum bu işin şakası olmaz ve hepimiz koca koca insanlarız bu konunun makarası ve şakası yapılmazsa sevinirim. Deprem ülkemiz için bir beka meselesidir ayrıca, terörden sonra en önemli sorun olabilir deprem bölgesindeyiz ve hala devlet olarak da halk olarak hazırlığımız 0. Bu konuyu dile getiren çok az siyasetçi var ama onlar da popüler bir dille konuşmadıkları için gündem olmuyorlar değer görmüyorlar. Her neyse iğrenç gözüken birkaç şaka gördüm yazmak istedim bunları biraz dikkat edelim ve bilinçli olalım. Sevgilerimle..
Dostum teleferiğin altında oturuyoruz valla hissetmemek imkansızdı 6.0 - 5.3 lük bir deprem deniliyorBursada neresi sallanmıs bizim buralarda herhangi birsey yok
La yat uyu awUykular haram gözden uyku akıyor ama uyumaya çekiniyorum korkuyorum
Kral oldu mu başka depremDostum teleferiğin altında oturuyoruz valla hissetmemek imkansızdı 6.0 - 5.3 lük bir deprem deniliyor
Kral oldu mu başka deprem
Kral oldu mu başka deprem
Oh tamam ben baya tribe girdim hayatımda ilk hissettiğim depremdi ve baya depresyona falan girdim korkunç bir şeymişAkraban sallamış dostSon Depremler
www.koeri.boun.edu.tr
Avrupa’nın en kalabalık şehri ve buna hiç hazır değil 7üstü bi depremde bence bilanço ağır olurİnternetten araştırıyordum da celal Şengör falan İstanbul depremi yakın falan demiş Allah muhafaza. Ne kadar büyük olur nereleri etkiler ki. 6 şiddetinde Düzce depremi Zonguldak ı ayağa kaldırdıysa İstanbul'da büyük bir deprem yine aynı şiddeti gösterir mi ki. 23 yaşımda yeni bir fobi edindik hayırlı uğurlu olsun awk