24 Kas 2022 #81 dost Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter. Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 71,313 43,852 113 Distin' Alıntı: Avrupa’nın en kalabalık şehri ve buna hiç hazır değil 7üstü bi depremde bence bilanço ağır olur Genişletmek için tıkla ... Zonguldak a vurur mu
Distin' Alıntı: Avrupa’nın en kalabalık şehri ve buna hiç hazır değil 7üstü bi depremde bence bilanço ağır olur Genişletmek için tıkla ... Zonguldak a vurur mu
24 Kas 2022 #82 Valenciennes Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Biletci Üye TC Onaylı 26,813 26,218 113 wnrtndgr' Alıntı: Zonguldak a vurur mu Genişletmek için tıkla ... Dost ben ahmet mete ışıkara değilim o kadarını bilmiyorum
wnrtndgr' Alıntı: Zonguldak a vurur mu Genişletmek için tıkla ... Dost ben ahmet mete ışıkara değilim o kadarını bilmiyorum
24 Kas 2022 #83 dost Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter. Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 71,313 43,852 113 Distin' Alıntı: Dost ben ahmet mete ışıkara değilim o kadarını bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Tamam kral sağol yine de
Distin' Alıntı: Dost ben ahmet mete ışıkara değilim o kadarını bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Tamam kral sağol yine de