Kardeşim inşallah daha çok kazanırsın şu ramazan ayında bzide bi ufak sevibdirirsen süper olur inan ihtiyacım olmasa boylrnyazmam kardeşim valla yapacağın en büyük hatır bence bu olurv
Bol şans bakalım şansımız yerinde 😂
KAZANDIK ✅
Kardeşim inşallah daha çok kazanırsın şu ramazan ayında bzide bi ufak sevibdirirsen süper olur inan ihtiyacım olmasa boylrnyazmam kardeşim valla yapacağın en büyük hatır bence bu olurv
Bol şans bakalım şansımız yerinde 😂
KAZANDIK ✅
O işlere sahtekar mahomuz bakiyo dost politikacı olcak yavsakmis tam ağzından yalan eksik olmuyo lavugun dostsabah 10 gibi şenlenir mi payfixler dost
burdadır dostumuz cıkar pıyasaya yakındaO işlere sahtekar mahomuz bakiyo dost politikacı olcak yavsakmis tam ağzından yalan eksik olmuyo lavugun dost
Maho dostum saat 10 da benim paytiximi senlendirir dost seni bilemem😂burdadır dostumuz cıkar pıyasaya yakında
Çok ağır kırıcı olmuş dostO işlere sahtekar mahomuz bakiyo dost politikacı olcak yavsakmis tam ağzından yalan eksik olmuyo lavugun dost
bu kadar sahtekarını daha once gormus muydun dostMaho dostum saat 10 da benim paytiximi senlendirir dost seni bilemem😂
Yalan mı dostÇok ağır kırıcı olmuş dost
İyi bir arkadaşa benziyor dost kalender gibisindenYalan mı dost
Bunun üst klasmanı olarak tanıdığım çok var reelde dost bu daha pale ama yavru ceylanlari gene tuzağa düşürür dostbu kadar sahtekarını daha once gormus muydun dost
Kalemin güzel seninde dost güzel senaryo yaziyonİyi bir arkadaşa benziyor dost kalender gibisinden
sahtekarlıgı bırakamaz dost bır gun ısler yoluna gırse de yıne hobı olarak devam ederBunun üst klasmanı olarak tanıdığım çok var reelde dost bu daha pale ama yavru ceylanlari gene tuzağa düşürür dost
Bunun ölümü bile sahtekar olur dost gömmeden iyice bi kontrol etmek lazım gerçekten ölmüş mü diyesahtekarlıgı bırakamaz dost bır gun ısler yoluna gırse de yıne hobı olarak devam eder
Banada dedi ama yokMaho dostum saat 10 da benim paytiximi senlendirir dost seni bilemem😂
.
Modzsar
Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9 dakika önce
Delimidir nedir çekilişimden sana 400 çıkmıştı onu yollamak için yazmıştım insan olsan konuşmayı öğren
@Modzsar bu konudaki 4 kisiye dağıt ödülümü benim madem 400 TL kazandım bnm paraya ihtiyacım yok @Modzsar dan alın 4 kişi 100
Alayım tabi hemen
Güle güle harcaA
Alayım tabi hemen