- 490
- 143
- 43
Odeme yapmıyor kardesım zaten canlı destek te gitmiş yani site fake acılmış yatırım yapan yaptı galiba sonra sıteyi bıraktılarBen canlı destege halen baglanamadim
Odeme yapmıyor kardesım zaten canlı destek te gitmiş yani site fake acılmış yatırım yapan yaptı galiba sonra sıteyi bıraktılarBen canlı destege halen baglanamadim
Üye olduktan sonra otomatik olarak mı hesaba aktarıyolar bonusu reis ?Tam bilgim yok siteyle ilgili ben aldım 50 TL paylaştım yatırım şartı yok diye biliyorum sadece
Ödeme yapmıyor zaten napcan canlı destege site kaçtı zaten açıp siteyi bosuna bakma hergunAbi bu devbet canlı destek cevap vermiyor neden bilen varmı
Üzülürsün dost burada oynama, reklamini da yapma derim.Anında çekim hızı teşekkürler maksibet Canemel3535
TeşekkürlerMerhaba arkadaşlar Google da dolaşırken gördüm yeni bı site 50 TL deneme bonusu veriyor aldığınız bonus miktarı çekim sırasında düşmektedir. 10 katı kadar çevrimi mevcuttur almak isteyen olursa aşağıya link bırakıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 295022
Konuyu oku cahilmisiniz biladerBeyler bu sitede canlı cevap vermiyor nasıl alıcaz bonusu
Canlı desteği nerden buldunMerhaba arkadaşlar Google da dolaşırken gördüm yeni bı site 50 TL deneme bonusu veriyor aldığınız bonus miktarı çekim sırasında düşmektedir. 10 katı kadar çevrimi mevcuttur almak isteyen olursa aşağıya link bırakıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 295022
Ya kardesım canlı siteyi acıp kaçtılar yoklar yani üye olmayın buraya odemede yapmıyor zaten 2 hafta bekledim odeme olmadı site yok yani canlı falan kımse yok sitede açıp gittilerCanlı desteği nerden buldun
data topladılarYa kardesım canlı siteyi acıp kaçtılar yoklar yani üye olmayın buraya odemede yapmıyor zaten 2 hafta bekledim odeme olmadı site yok yani canlı falan kımse yok sitede açıp gittiler